Dali vam se svidja novi izgled foruma

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Jel' znate vi da zelena pozitivno utiče na mozak? Dobra je boja, vaši kontrasti na monitoru nisu dobri.
Jačina RGB palete, brightness & contrast. To su stvari koje treba malo da se nameste na vašim monitorima, svi koji praktikuju "sun glasses" tehniku.
Ako su vam Red, Green i Blue na 100, npr, stavite ih na 80. Maaalo slabiji brightness, maaaalo jači kontrast i to je to. :)

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Jel' znate vi da zelena pozitivno utiče na mozak? Dobra je boja, vaši kontrasti na monitoru nisu dobri.
Jačina RGB palete, brightness & contrast. To su stvari koje treba malo da se nameste na vašim monitorima, svi koji praktikuju "sun glasses" tehniku.
Ako su vam Red, Green i Blue na 100, npr, stavite ih na 80. Maaalo slabiji brightness, maaaalo jači kontrast i to je to. :)

Posto vidim da si strucnjak za zelenu boju.....imam jedno pitanjce za tebe.....
npr.... Zasto magarac ima zelena jaja...?.....odgovor mozes da mi posaljes na PP....

Učlanjen(a)
11.06.2009
Poruka
505
A dobićete odgovor, samo malo da sačekate, mislim da je Tomisa offline.
A postoji li opcija pronađi člana, koja je bila na prethodnom izgledu, i još par opcija, kad se setim pitaću?

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Meni onako odjednom sam se prepao kada sam prvi put usao i video novi izgled

Član
Učlanjen(a)
16.03.2010
Poruka
10
Meni se ovaj izgled foruma svidja, ali nije bitno kako izgleda vec je bitno njegov sadrzaj.

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
5.515
Mnogo se prica o boji foruma a o promenama na tehnickim stvarima niko ne prica.
Naprimer, dali je neko pokusao da postavi sliku na forum.Posto je u novom i z ba c e n alat za postavljanje slike,
morate sliku koju zelite postaviti uploadovati na :TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting i tek kada dobijete http adresu mozete je
postaviti na forum.Ovo nije slucajno uradjeno,a ja sam slucajno pronasao tutorijal o tome.
Zasto lako kada moze komplikovano!

Natrag