Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Ima cudnih ljudi .Meni kad je steko net .Predlagali su da okrenem modem naopako.Da adapter od modema okrenem naopako u uticnicu.Pa kad ni to nije pomoglo ,predlagali su mi da kuciste komp mora da bude bar 70 cm udaljeno zemlje i da modem bude u visini kucista.Ma par dana sam se nasluso gluposti svakavih.
Ako je graficka uredu i radi kako treba ,sve lagano.Ako ti je monitor pod garancijom obavezno trazi novi(osim ako ti nije grom spuco u kucu).

ja njemu nista ne predlazem , samo kazem da se prilikom paljenja necuje monitor nego pisne graficka i onda se podize sistem. a to sto serviseri pricaju gluposti nije do mene. ovo gore sam mu rekao samo da se uvjeri. isto ti kazes da podignes kuciste bar 70 cm vrijedi radi prasine koju ti komp vuce s poda i ni radi cega drugog.

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
skidaj to smece s racunara, inace gore spominjes da si probao windows 7.sto nisi ostao na njemu,jer i sedmica ti je vista samo sredjena.tj rjeseno je sve sto nevalja na visti i ubaceni neki dodaci kao aero i sl. ne trosi toliko resursa kao ( memorije )kao vista i sve u svemu bolja je za dvije klase od viste. koristio sam vistu da ti nelazem jedno dva dana i odmah je skinuo i vratio se na xp. a kad sam stavio sedmicu prije nesto vise od pola godine nepada mi napamet da ista vise mjenjam od os-a ,prezadovoljan sam.
Ovako,ukusi su razliciti.Sedmicu sam imao na 30.dana koja je odavno istekla. Sada trenutno,ni ovde ni bilo gde nemogu da skinem sedmicu za 32 bit. (x86) koja bi meni odgovarala,mojim konfiguracijama.Sedmica mi je,vidis za razliku od Viste,usporavala rad racunara!A na XP(bilo koji "pack") nebih se vratio posle Viste n i z a s t a n a s v e t u!

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Ok. samo ti kazem da mi Vista za sada odgovara.Kod XP sam mrzeo kod instaliranja ono smaranje sa pitanjima,ovo-ono,i najvise sto posle re-instala moram da ubacujem sve drajvere,koliko izgubim vremena na re-instalu,toliko jos na tim drajverima.U Visti je sve,nista drajveri ni bilo sta,ne zamarate sa pitanjima,jednostavno je vrlo brzo instaliras,kao neku igricu i ona je spremna za rad.Prijatnija je i za oko i za uvo tako da...

Član
Učlanjen(a)
30.11.2009
Poruka
194
Koristio sam skoro sve OS neke duze neke manje,jedni su mi svidjali ,a drugi ne .....
Sada zadnje vreme i na kompu i laptopu koristim win7 i presadovoljan sam,ali kao sto crisys rece o ukusima ne vredi raspravljati

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
I ja bih radije koristio Windows 7,to je kao sto Crisys rece poboljsana Vista,ali ajde dajte mi odakle mogu da skinem sedmicu za moje konfiguracije:procesor radi na 1.8Ghz, 1Gb RAM memorija,graficka 128bit.,80GB hard-disk,32bit.(x86).E,gde ja da skinem Windows 7 za moj racunar,normalno da bude aktiviran,a ne onako limit na odredjeno vreme.Odavde koji god link zabelezim da skinem JDownloader mi izbaci "nije dostupno".

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
e vidi kod mene je procesor 2,0gh , memorije 1,5 gb , graficka 256mb. i sedmica ne da radi nego leti. kad ti moze podrzati vistu moze garant i sedmicu. skini windows 7 ultimate x 86 i imas gore hrpu aktivatora. pa skini koji ti odgovara.

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
e vidi kod mene je procesor 2,0gh , memorije 1,5 gb , graficka 256mb. i sedmica ne da radi nego leti. kad ti moze podrzati vistu moze garant i sedmicu. skini windows 7 ultimate x 86 i imas gore hrpu aktivatora. pa skini koji ti odgovara.
Ajde vazi,sada nemam vremena ali za vikend cu pokusati da skinem,mada ovde ili nepise dali je za 32 bit(x86) a ono sto sam nasao sve je skembano, nije dostupno.Mada taj aktivator,ja neznam kako to se aktivira,ja sam i Vistu skinuo odavde ali je bila aktivirana,nikada nisam morao da ativiram neki windows da bi radio.

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
kad dodjes dotle javi se, pogledacu gore i stavicu ti pokaz prema stranici gdje je x86.

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
445
imas proverene torrente-win7 aktiviran... ;)

ja sam jedan skinuo (w7 aktiviran) instalirao i radi super!! :)
prezadovoljan sam winodws sedmicom
ne bi se menjao ni za jedan drugi os... :D

a opet imas jos jedan torent ne aktiviran (ima 3000 i nesto seed-ova) sa aktivatorima...

ako neces torent imas lepo ovde na forumu sto je cini mi se boki71 postavio! ;)

ili skines sa microsoftovog sajta pa nadjes neki aktivator...

:) :) :)

Natrag