dali da predjem na windows 7 ili vistu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
Ako nemas preko 3GB RAM-a nemoj da skidas 64- bitnu verziju, ne treba ti. Postoje izvesni problemi sa kompatibilnoscu drajvera i antivirus programa. S druge strane dosta vise opterecuje sam komp nego 32-bitna verzija. Dok mi je na laptopu bio winodws 7 64, sistem je brzo odgovarao na komande, ali kuler se nije gasio, a komp se grejao kao radijator. Sa verzijom od 32bit, laptop je postao daleko hladniji, a kuler jedva da se ukljucivao. Barem je to moje iskustvo.
A kao konkretan odgovor na konkretno pitanje, windows 7 je daleko stabilnije okruzenje za rad od Viste. Zato nema dileme- 7!

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
windows 98 je istorija i normalno je da niko nepravi viruse za njega jer ga niko ne koristi. i ako neces da pomognes covjeku onda nemoj iznosti takve tvrdnje.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
09.04.2010
Poruka
87
Meni samo smeta sto mi je hard disk malen.. sto je sramota za reci....
xD

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
859
mozeter li da mi date link odakle se vi skinuli windows 7 sta mislite na koju verziju da predjem 64 ili 32 bit

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
Postoji odgovarajuca tema u okviru foruma gde mozes naci linkove za Windows 7- http://serbianforum.org/programi/51335-windows-7-a.html
Moj ti je savet da odaberes verziju 64bit i to po mogucstvu untouched, tj. standardan windows 7 ultimate 64 bez ikakvih modifikacija na sistemu tipa black edition, red edition, nvidia edition, carbon edition... Takodje, gledaj da bude preaktivirana verzija, a ako ti bude trebao aktivator za winodws 7, javi se i pusticu ti preko pp.

Član
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
47
32 bit je bolji ...64-orka ne podrzava programe mnoge ali bato SKIDAJ ULTIMATE..ZATO STO ove ostale verzije ne podrzavaju MNOOOGE programe

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag