Daj mi malo vremena!?

Član
Učlanjen(a)
13.02.2011
Poruka
11
Pozdrav.
Imam jedno pitanje , tj. trazim od vas savjet da vidim sta da mislim i sta da radim.

Dugo vremena poznajem jednu djevojku , izvjestan period smo bili u vezi i poslednjih pola mjeseca smo imali malo nesuglasica sto nas je na neki nacin udaljilo malo.

Pre par dana smo raskinuli tj. ona me je zamolila da sad napravimo malu pauzu da se slegnu neke stvari , da ohladi glavu i da sredi neke stvari.Da je zovem necu , jer smo se dog. da ce ona mene zvati kad bude mogla da razgovaramo.

Sad mene interesuje kako ja da se ponasam , da li da se ponasam kao da smo def. raskinuli ili samo da joj dam vremena malo i da se nadam nekom pomirenju i sl... Nadam se da razumijete na sta mislim :)
 
Član
Učlanjen(a)
20.12.2010
Poruka
892
Daj joj vremena. :)
Realno, pa i život nam nekad dosadi, što ne bi i veza. Strpljen- spašen. :acute:
 
Član
Učlanjen(a)
24.12.2009
Poruka
29
Mislim da je rešila da zaista raskine sa tobom, ali ne želi da bude direktna, da te ne bi povredila (mada je to, po meni, bolji način od "zavlačenja"). Voleo bih da nisam u pravu u vašem slučaju, mada svi njeni postupci ukazuju na to (traži pauzu da se malo ohladi i razmisli, zvaće te kad bude mogla, do tada da je ne zoveš). Moj savet je da ne budeš navalentan, da sačekaš dalji razvoj situacije i da reaguješ, ako se ukaže prilika.
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
To isto sam ja uradila jednom od svojih bivših momaka, sa kojim sam pre toga četiri godine bila u vezi. Da bih ga manje povredila, tražila sam pauzu od dve nedelje. Te dve nedelje se nismo čuli ni videli, onda smo se videli i konačno raskinuli. Mislim da je tada to još teže podneo.

Ali, kod nas je posle četiri godine veze bilo vreme za "ili-ili". On je hteo da počnemo da živimo zajedno, i da se kasnije udam za njega, a ja nisam mogla da se zamislim u toj ulozi jer sam se bila "ohladila".

U svakom slučaju, da joj malo vremena, ali nemoj mnogo da se nadaš. Žao mi je što ne mogu da kažem drukčije jer vidim da ti je stalo do nje. :(
 
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Da je htela da napravi pauzu da malo razmisli, ne bi insistirala da samo ona tebe pozove kada bude poželela da razgovara sa tobom, već bi taj deo prećutala ili bi rekla, da ćete se čuti.
Naravno, sačekaj malo...., a ti sam proceni koliko je to malo dovoljno da se ''ne cepaš'' mnogo zbog nje. Ako se ne javi, a ti pozovi nju, možda je i sama nesigurna...Ako ni tada ne bude raspoložena, onda stavi tačku na to....
Da budem iskrena, uopšte ne volim takve situacije...Uvek sam za ''ili ili''...Treće nema....A to je najbolji način da čovek sačuva sebe...yes3
 
Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
jooj necu da te bedacim...ali te pauze..kao da se malo razmisli,da se nameste kockice..slegnu strasti...hm....i ja sam to radila da ne bih povredila nekog i da bih i ja bezbolnije otisla......iako..ko zna...mozda skapira suprotno..da si ti taj;)
 
Član
Učlanjen(a)
13.02.2011
Poruka
11
A ne znam ni ja sta da mislim vise , nekada pre je isto bila situacija da mora neke stvari da rascisti sama sa sobom , nismo se culi neko vrijeme i posle toga smo opet se culi i nakon toga krenuli i sad ne znam sta sad da radim .. Evo proslo je 2 dana , nema joj ni traga ni glasa ... Vidjeo sam je danas iz auta , al' nismo se sreli a i da se sretnemo ne znam kako da se ponasam :S .. Ne javlja se , tako da ne znam sta da radim , koliko jos da cekam ... Da li ja nju da pozovem , stvarno ne znam sta da radim :S
 
Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Posto su vam se pauze i ranije dogadjale, nikako mi se ne svidja to sto ona sama resava "kao"- " neke stvari sama sa sobom", stvari koje su vase, resavate zajedno, a ne ona sama, pa valjda se i ti pitas nesto (?) Ne znam koji vremenski period podrazumeva u vasem slucaju "izvesno vreme", i ako se znate od ranije, definitivno je da se niste dovoljno poznavali, sada ste imali prilike da se bolje upoznate, i vidite ide li to ili ne. Pauze ne resavaju nesuglasice , nego razgovori, konstruktivni, smireni, argumentovani. Po meni ne resavanje problema u startu znaci -jos problema, jos pauza, cescih i duzih... Ljudima je ocigledno najteze da razgovaraju o svojim osecanjima i svojim potrebama, onda urade ono najlakse, okrenu se od problema i cekaju i zmure -a sve vireci pomalo na jedno oko hoce li - neko drugi, vreme ili nesto trece, da resi njihov problem. Vreme sigurno nece resiti probleme, vreme i onako prodje, ako je proslo samo u cekanju, to je baceno vreme. Savetovala bih te da ispostujes dogovor i ne javljas se prvi, a ti za to vreme pokusas da shvatis kako se osecas, zelis li to pomirenje, koliko ti je stalo do te veze, jednostavno vredi li truda ili ne. Najbolje bi bilo da se ponasas onako kako se osecas, ali nazalost u ovom nasem svetu nije i najpametnije...Ako je budes sreo ovih dana, budi ti...nemoj imati tremu od takvog susreta, ako nista drugo ne dozvoli joj da vidi da patis, budi prirodan onakav kakvog te zna, niko ne voli da vidi slabice, ne volis ih ni ti, zar ne?
 
Član
Učlanjen(a)
13.02.2011
Poruka
11
Ispostovacu je , necu se javljati jos neko vrijeme ali ako se ona meni ne javi do kraja ove sedmice , ja cu nju pozvati sredinom sledece sedmice i da ovo rijesimo ... Ne zelim da dalje krenem , da se okrenem skroz od nje dok ovo ne rijesimo .. Da vidimo da li je definitivno kraj ili je samo pauza i sl. , Da li da ocekujem pomirenje itd.

Rekao sam sebi dacu joj 1 sedmicu neka razmislja , necu joj se javljati ali posle toga moramo pricati jer ja necu moci izdrzati duze vremena a da ne znam na cemu sam.


Sad mi najteze pada jer smo imali neke stvari koje smo radili skupa , pa telefon sad "cuti" , na netu se ne cujemo iako smo se po citavo vece dopisivali a sad nista .. E to me ubija najvise :S .. Sad sam svaki dan u gradu i trudim se da ne razmisljam o tome , al' ipak kad' sam sam , kad legnem u krevet ne mogu da zaspim ... Samo o nama razmisljam
 
Član
Učlanjen(a)
20.04.2011
Poruka
3
Nemoj je cekati to ti je moj savet,hoce da protera kera pa posle da ti prica kako te voli a presla hiljadu kilometara,I NE NASEDAJ NA ZENSKE SUZE zena ti je djavo jer svaki mesec menja krv hahaha salim se,noga u dupe i trazi drugu i nemoj biti dobar,znas ono DOBAR JE JEBIGA
 
Natrag
Top