Dacia Logan

Član
Učlanjen(a)
03.03.2011
Poruka
73
Još više prostora, bolji dizajn, lakši pristup, veća udobnost za putnike i izvrstan odnos kvaliteta i cene: to je nova Dacia Logan. Prirodno izdašnih dimenzija pruža izvanrednu prostornost sa pet udobnih pravih sedišta i prostranim prtljažnikom. Tri odrasle osobe mogu da se jednostavno smeste na zadnjim sedištima koja, zahvaljujući izvanrednim dimenzijama kabine u širini i u visini, pružaju slobodu pokreta što znači udobnost za putnike. Prevoz prtljaga za celu porodicu je obezbeđen zahvaljujući izdašnom prtljažniku Dacie Logan, koji je sa zapremninom od 510 litara najveći u kategoriji!

logan1.jpg

Budući da veliki prostor uvek može da zatreba, Dacia Logan ima veličinu na umu. U unutrašnjosti je na raspolaganju pet pravih sedišta. Putnici na zadnjim sedištima mogu da računaju na posebno izdašnu visinu i širinu što garantuje putovanje u najvećoj udobnosti. Ni prtljag nije zanemaren! U prtljažnik zapremnine 510 litara možete da smestite nekoliko velikih torbi. Kupovina, službeni put, letovanje za celu porodicu... uz Daciu Logan je polivalentnost uvek nadohvat ruke
. logan2.jpg

Ležanje na putu, zaštita, izdržljivost... Dacia Logan ništa ne prepušta slučaju. Modernog i robusnog izgleda, osmišljena je kako bi vam ponudila vožnju u najvećoj bezbrižnosti. Benzinski i dizel motori osiguravaju manju potrošnju, dokazanu pouzdanost i jednostavno održavanje. ABS sistem protiv blokiranja točkova i AFU sistem pomoći pri naglom kočenju garantuju optimalnu stabilnost i manji zaustavni put Dacije Logan. Putnici su zaštićeni tritačkovnim sigurnosnim pojasevima i naslonima za glavu na svim mestima kao i prednjim i bočnim vazdušnim jastucima (zavisno od verzije). U Daciji Logan vaša sigurnost je zagarantovana!

logan3.jpg

;)
 
Natrag
Top