Da se vrati Mojne011?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
U ime demokratije,da li biste glasali da se vrati Mojne na forum...
Poprilično je dosadno bez njegovih postova. A sad i Uluqiora ako ode biće mrtvilo...

Dakle za ili protiv,pitanje je sad.

:comando:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ja bi glasala da si napravio anketu....
Jesam ti rekla da ne pretjerujes vise s tim fircanjem

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ne znam čo'eka, al ako će pomoći, evo glasam da se vrati. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma tu je on negde garant, nego mu je zort za pisanje, odmah bi bio provaljen yes3

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Ne znam coveka... ali po njegovim postovima na koje sam imao prilike da naletim, nisam bas siguran da bi mi se dopao...:dntknw:

Iako mi je u principu svejedno, ipak cu glasati protiv... yes3

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
U ime demokratije,da li biste glasali da se vrati Mojne na forum...
Poprilično je dosadno bez njegovih postova. A sad i Uluqiora ako ode biće mrtvilo...

Dakle za ili protiv,pitanje je sad.

:comando:

Vratice se ............ali samo kada ja odem sa foruma.........

On je jedina osoba kojoj je strogo zabranjen pristup bar sa moje strane......I drugi su banovani ali se zazmuri na jedno oko pa se puste ponovo......te izvucu neku pouku.......
Njemu je se zmurilo ravno 5-6 puta ...i prilikom svakog nika je bio upozoravan i obecavao .......Do sada je banovan 13 puta i jos 130 ce iz njemu znanih razloga ....zatosto se u vise navrata poneo drsko i bezobrazno sa krajnje primitivnim psovkama prema kolegama i koleginicama........A na stranu to koliko je bilo prituzbi na njega od ostalih clanova,koje je sikanirao i vredjao.........

Toliko o tome.......

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Imao je dobrih fora ali je i uletao u serije kada je stvarno preterivao u vređanju i primitivizmu naročito u odnosu prema članovima foruma koji su totalno van "te priče" i koji jednostavno tako ne funkcionišu...

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Znam da je banovan najmanje 10 puta ali ne znam razloge...Jeste u par navrata 3 člana uvredio ali nije banovan kada je to pisao već kasnije tek...

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Znam da je banovan najmanje 10 puta ali ne znam razloge...Jeste u par navrata 3 člana uvredio ali nije banovan kada je to pisao već kasnije tek...

Mislim da sam dao obrazlozenje koje je citko i razumljivo............

Zato sto se u vise navrata poneo drsko i bezobrazno sa krajnje primitivnim psovkama prema kolegama i koleginicama....kako na forumu tako i preko privatnih poruka.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag