Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Да ли зна неко име филма?

  • Začetnik teme MrHeaven
  • Datum pokretanja
MrHeaven

MrHeaven

Član
#1
Гледао сам филм давно, прије неких пар година.
Наиме, ради се као нека екипа на острву бори се за живот. И ко побиједи добије ја мислим милион долара. Сад неки се држе заједно, неки се раздвајају мислећи да ће боље проћи сами. Филм је амерички. Почетак филма је нешто као трка глисерима.


Унапред хвала.


:-|
 
Tito Pulo

Tito Pulo

Član
#2
Gledao sam bar 2 takva filma, al ne mogu da se setim naziva. Da nije možda neki od ova dva?

Kod:
http://www.imdb.com/title/tt0377309/
Kod:
[URL="http://imdb.com/title/tt0101685/"]http://www.imdb.com/title/tt0101685/ [rate:0] unknown votes[/URL][RIGHT][COLOR=white][B] [/B][/COLOR][/RIGHT]
 
MrHeaven

MrHeaven

Član
#3
Нажалост ниједан од та два није онај који мени сада треба.
Тражио сам доста по интернету али безуспешно.
Можда се неко јави ко зна име филма.
 
zoxy888

zoxy888

Član
#7
Да не отварам нову тему са истим питањем.

Како је име овог филма са слике ?

Armagedon.jpg
 
Bazlik

Bazlik

#8
zoxy888
Reko bih ovako od oka da je ovo scena iz filma Constantine, sa Kijanu Rivsom, gde on glumi neku vrstu isterivaca djavola. Izuzetno dobar film za svoje vreme, pun neizvesnosti i prevrata. Drzeci noge u vodi i gledajuci macka u oci nas se junak plasira u svet mrtvih ili sta vec, u nameri da spase dusu devojke.
Neces verovati ko glumi djavola... inace se i sam Kijanu pozalio da mu od ovog filma zivot nije isti i sve ga prate neke teske misterije i u pravom zivotu, pocev od iznenadnih smrti u njegovoj blizini, pa sve do cudnih igri brojeva. Ne znam dal bi ti smeo da odgledas ovaj film?
E sad, da spustim loptu malo, mozda to i nije taj film, al nekako mirise na njega.
 
torpedo

torpedo

VIP IPTV
#10
Slučajno ugledah ovu temu , poodavno mi pada na pamet film koji sam gledao pre 10-ak godina a nema šanse da se setim ni ko glumi ni naziva filma.
A i opis mi je štur poprilično :D: Sredovečni lik (neko od starijih glumaca) je krenuo na posao, tako nešto. Upada u gužvu na autoputu, iznerviran izlazi iz auta i kreće u grad, usput nailazi na razne probleme i nevolje. Nešto kao besni građanin, sećam se da nailazi na neke klince huligane , uzima im bejzbol palicu i sa njom nastavlja praviti haos. Normalan čovek iznerviran svakodnevnicom.
Prehrljao sam 10-ak godina sa mišlju da ću se po imenu setiti filma ali ćorak;)
 

Top