Da li vam se desava....

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Hocu da kazem da kad se ispraznim svaki osecaj nestaje.

Zavaram se da mi se zaista svidja a zapravo je bila samo seksualna privlacnost....Ne govorim o jednoj osobi,ovo mi se desava otkad imam seksualni zivot.
Jos si mlad..ima vremena da sretnes pravu koju ces gledati i slusati ,voleti i maziti..a ne samo razmisljati o tome kako da je svuces ,navuces i zbrises...:)
Svi su prosli taj period u zivotu..i ti ces..:) tek dolazi ono pravo..nista ne brini ali se potrudi da svaku novu bar bolje upoznas pre sexa..a onda kako vam bude..:)

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Nadam se...

Ranije uopste nisam razmisljao o tome,ali krajnje je vreme da nadjem neku vezu :dntknw: Ako za sve vreme do sada nisam nasao devojku koju bi hteo da zadrzim mora da sam ja u pitanju....

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Nadam se...

Ranije uopste nisam razmisljao o tome,ali krajnje je vreme da nadjem neku vezu :dntknw: Ako za sve vreme do sada nisam nasao devojku koju bi hteo da zadrzim mora da sam ja u pitanju....
Eto sam si rekao da o njima ..i vezi uopste nisi ni razmisljao..samo si zadovoljavao svoje potrebe..sad si vec zreliji i treba ti neko da zadovolji i tvoju psihu a ne samo gimnastiku..fiziku..
Nije do tebe sigurno vec je to prolazan period i videces bice sasvim drugacije sad kad si nacisto sta u stvari zelis..poceces i na devojke drugacije da gledas ..da trazis bas ono sto ti nedostaje..a ne ono sto uvek mozes da imas..:yea:

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Nema veze predigra i osvajanje , mislim da je sve u tom samom cinu .... ili ima hemije ili nema, a kada nema hemije sve se svodi na cetri sekunde yes3 ( stavi vadi brisi bezi ...:( ) ...

Cista istina,kako lepo receno,iz iskustva moram da primetim.

Član
Učlanjen(a)
22.09.2010
Poruka
13
Jos si mlad..ima vremena da sretnes pravu koju ces gledati i slusati ,voleti i maziti..a ne samo razmisljati o tome kako da je svuces ,navuces i zbrises...:)
Svi su prosli taj period u zivotu..i ti ces..:) tek dolazi ono pravo..nista ne brini ali se potrudi da svaku novu bar bolje upoznas pre sexa..a onda kako vam bude..:)

Ne radi se o svuces navuces itd....To sto se tebi desilo bi ti se desilo sa bilo kojom (cak i sa ruznijom)...libido utce na mozak pa ti se cini...ne kaze se dzabe |udarila ga s.... u glavu". A ovo cecino to je sasvim drugo nesto. To je hemijiska reakcija u mozgu, i u vecini slucajeva tad muskarac gleda da partnerka ....voljena osoba bude zadovoljna(po cenu bilo koje zrtve). Tolko od mene...najkrace
Ja vas ne bih vise zadrzavao

Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
254
Mišljenje poslednjeg ukišeljenog kornišona zaostalog u tegli: ZAHVALIJ DOBROM BOGU ŠTO TE NIŠTA NE VEZUJE za one s kojima su ti jedine dodirne tačke polni hormoni! Što manje vezivanja to više slobode...

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ne radi se o svuces navuces itd....To sto se tebi desilo bi ti se desilo sa bilo kojom (cak i sa ruznijom)...libido utce na mozak pa ti se cini...ne kaze se dzabe |udarila ga s.... u glavu". A ovo cecino to je sasvim drugo nesto. To je hemijiska reakcija u mozgu, i u vecini slucajeva tad muskarac gleda da partnerka ....voljena osoba bude zadovoljna(po cenu bilo koje zrtve). Tolko od mene...najkrace
Ja vas ne bih vise zadrzavao
Stvar je u tome Misster sto se njemu to nije desilo samo sa jednom ..vec vise puta..sa razlicitim zenskim osobama..
Znaci da ipak nije nasao sta je trazio..a dobio je ono sto mu je bio cilj..sex..:)
Bar ja tako vidim stvari..mozda gresim..
ali retko kad..:)

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Da posle seksa izgubite interesovanje za tu osobu?

Ne znam koliko puta sam se nasao u situaciji da samo gledam kako da pobegnem odatle :dntknw: Previse cesto...

Tačno znam na šta misliš... Dešavalo se to... Ne brini - proći će,a onda si pečen! :D

Natrag