Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Da li testovi pokazuju kakve smo osobe?

  • Začetnik teme srpskadomacica
  • Datum pokretanja
ikaciven

ikaciven

Član
Testovi ove vrste, koji se uglavnom provlace po casopisima ne pokazuju nase osobine i sluze samo za zabavu. Pravi psiholoski testovi su vec nesto drugo i njih mogu da zadaju samo psiholozi, ali cak i tada se radi serija testova da bi se izveo odredjeni zakljucak o osobi, koji se zatim kombinuje sa aktuelnom problematikom, ponasanjem.....Pojedinacni test ne kazuje mnogo, osim ako je rec o ispitivanju konkretnih fenomena, na primer test za odredjivanje IQ-a.
 
Bazlik

Bazlik

Ja sam razvio sistem da preko noci mogu od nekoga da napravim genija.

--
Takodje sam doktor za razvijanje vidovitosti. Klijentica sedi na stolici okrenuta ka zidu, a ja skinem pantalone i mlatim je po ushima i sad treba otkrije sa koju polovinu extremiteta radim exkivazu. Svaki mlat povlaci 5 poena, a sad zavisno ako radimo pogadjanje na patronaznoj stolici onda postoje i kazneni poeni koji ulaze u zavrsni zbir. Nema ko nije ne`vidovit izaso.

Inace IQ testovi zapravo mere samo znanje steceno do sada. Pravi test je kad ubacite coveka u kavez sa pet izgladnela lava. I sad ima izbor sta da uzme, recimo:

Pistolj sa cetri metka.
Motorna testera.
lanac sa tegom od dvaes kila.
Kanister sa kerozin i upaljac.
Kokosov orah itd.

..i onda pratite reakciju iznenadjenih lavova, ..a da zaboravih da kazem, svi lavovi imaju izbijene zube sa srafcigerom da bi situacija bila kolko tolko jednaka i neizvesna i rebra im se naziru na potkoznom tkivu
 
Top