Član
- Učlanjen(a)
- 31.07.2010
- Poruka
- 47
Zasto su se ljudi ovde u Srbiji istripovali da ako pises cirlicom to odma po difoltu znaci da si fasista? Ako ne fasista onda neki neo-nacista ili tome slicno. Pa nema nista lose u tradicionalizmu pa cak i konzervatizmu.Ja ovde ne pisem cirilicom upravo iz razloga da bi se lakse sporazumevao i u tom pogledu sam i tolerantan.A kad bih za sebe rekao- ne daj boze-da sam nacionalista dobio bi ban(i to onaj automatski) .Nacion-francuska rec izmislio je Napoleon, ako se ne varam i oznacava strasnog rodoljuba i patriotu, ne u smislu ubij drugog i ubij i mrzi neistomisljenika nego u onom pravom i cistom smislu.U 100 evra da se kladimo da svakog (belog) Francuza da pitas dal je nacionalista svi do jednog bi ti rekli DA, a kod nas je to nesto izopcano sto odma asocira na ratove,Srebrenicu,mrtvog Francuza i slicno. A ti Ana da ti ja kazem onako otvoreno-muski zasto nisi dobila nijednu uvredu to je zato sto si zena.Neptune kada bi se covek vodio tom tvojom logikom to bi znacilo odma da ako kinez dodje i napise nesto na kineskom odma bi ga izvredjali jel da? ili englez da dodje i napise nesto na engleskom odma bi ga izvredjali jel da? Logicno zar ne? Neptune izvini sto ti kazem ovo al ogranicen si ko balkon. Ti ne kapiras da je tu mrznja glavni problem a ne slovo azbuke.Neptune ti si klasican primer one cuvene Sokratove (moje omiljene): "neznanje je glavni uzrok svog zla na ovom svetu" vidis iz tvog ociglednog neznanja ili ogranicenosti zamalo da se sukobis sa covekom zato uciti,uciti i samo uciti