Da li ste sujeverni?

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
friday.jpg

Danas je petak 13. pa me je to podstaklo na postavku ove teme... :D

Dakle, da li prolazite ispod merdevina, pljuckate kad vam crna macka predje put, ne ustajete na levu nogu, verujete u sedam godina nesrece nakon razbijanja ogledala... i tako ti fazoni?

Inace, ja nisam u tom fazonu...sve to mi je smesno... :roll:
Koliko sam ogledala razbio za zivota, bio bih najnesrecniji covek na svetu... a, uopste mi ne ide lose...:yea:

Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
Ne spadam u sujeverne ljude,ali svako od nas ima neki svoj ''ritual'' u nekim takvim situacijama...npr. podjes na ispit ili razgovor za posao-a tvoji krisom prospu vodu za tobom....da sve ide dobro kao i ta voda.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Nisam sujeverna mada neka jeza mi prodje kroz telo kad mi crna macka predje put ili kad je petak 13-ti...imam neki cudan osecaj da ce mi danasnji dan biti vrlo...vrlo...bezvezan...:vorred: baksuzan...:???:

Član
Učlanjen(a)
08.07.2009
Poruka
1.146
Нисам сујевјеран штавише обрадујем се када је петак 13. јер онда можда пусте неки добар филм на ТВ-у да мало сиђем са компа

Član
Učlanjen(a)
27.06.2010
Poruka
306
Nisam sujevrena... Cak sta vise rodjena sam na petak 13-ti:D

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Nisam sujeverna, ali ipak ne radim ono sto kazu da se ne radi, mislim, ... ne prolazim ispod merdevina,.. kad mi macka predje put vratim se tri koraka pa pljucnem za pu pu ...i tako ..mada imam neke svoje fazone kao da recimo ne volim da zgazim na okrnjen beton ili stepenik... uvek namestam kopcu na lancicu pozadi a privezak napred i tako, ima tu jos raznih stvarcica....Nije to zbog sujeverja , nego eto tako..bezveze......:dntknw:

Učlanjen(a)
10.08.2010
Poruka
192
Nemam tih problema. Nisam od onih koji se plase merdevina, crne macke i tih stvari. Ogledalo? Tu se slazem sa clanom vladadrm.

Natrag