Da li ste osoba koja razmišlja ili oseća?

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
uglavnom sam osoba koja samo razmislja...
ali omakne mi se ponekad pa i osecam...
gdpit_com_96762788_23.gif

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Naravno da razmišljam, samo ima raznih situacija, nekada preterano razmišljanje donosi samo glavobolju i nervozu, nekada odluka treba malo da "odstoji", ali je u suštini najvažnije izgraditi neki mehanizam kako bi se odluke više-manje brzo donosile na osnovu pouzdanja u sopstveni karakter na prvom mestu pa onda i instikt...

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Glava.....Srce.....Lubav....i......Prijateljstvo....yes3yes3yes3yes3

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Ponekad imam osecaj kao da su u meni dve osobe..., jedna razmislja, a drugu nose osecanja i ponekad vise saslusam ovu drugu pa i nekada nije bas dobro sto sam je poslusala.

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
ne mislim.Razmišljam a nisam uz moj duh,znam da je duh daljina i razmišljam,razmišljam koje su to daljine do moga duha danas,večeras.Da li je to daljina puta kroz neku šumu ili do nekog kafića ili možda daljina svih linija nekog crteža kog ću nacrtati,ili možda daljina nekih osjećanja,ali kad sve te daljine ostvarim u sebi znam da će moj duh biti uza me.

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
ne mislim.Razmišljam a nisam uz moj duh,znam da je duh daljina i razmišljam,razmišljam koje su to daljine do moga duha danas,večeras.Da li je to daljina puta kroz neku šumu ili do nekog kafića ili možda daljina svih linija nekog crteža kog ću nacrtati,ili možda daljina nekih osjećanja,ali kad sve te daljine ostvarim u sebi znam da će moj duh biti uza me.

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Spadam u veoma racionalne osobe, razum me uvek vodi...Možda ne znam uvek šta hoću, ali odlično znam šta neću...I možda ne znam gde sam se uputila, ali odlično znam gde ne bih bila...yes3

Natrag