Član
- Učlanjen(a)
- 19.01.2010
- Poruka
- 684
Po meni može se ljubiti više puta ali uvek će ti onaj prvi koji ti je bio prva da kažem iskrena ljubav ostati u sećanju ceo život.To je moje mišljenje što ne mora da znači ima ljudi jako lako zaljubljivih,ja nisam takva i jako jako teško se mogu zaljubiti,voleti mogu,ali zaljubiti se teško.
pomešala si poštovanje i ljubav, to što ti kažeš voleti jednako je poštovati tu osobu...
naravno to je takodje super i nema ničega lošeg u tome, ali to nije "SAMO JEDNOM SE LJUBI"...
i najvažnije "PRVA LJUBAV" je jedan par boxerskih rukavica a "SAMO JEDNOM SE LJUBI" drugi par najfinijih rukavica...
Iako naučnici kažu da zaljubljenost traje kratko, GREŠE, jer uzorak koji su ispitivali nije na nivou "SAMO JEDNOM SE LJUBI"...
Kad se popale bukvalno sve "lampice" u glavi tad si VEČNO ZALJUBLJEN i SAMO JEDNOM LJUBIŠ..... a rojevi leptira lete po svim delovima tela NON-STOP od 0-24 svih dana u godini za ceo život...
bravo....Ja ne znam sta bih mogla pamtiti od te `prve ljubavi` a da mi se to nije dogodilo i sa `drugom`...jos lepse i bolje. Ne pamtim prvu ljubav po necem posebnom. Sve sto je tad bilo prelepo, sad je potisnuto, ne postoji. Pamtim ono sto mi se dogadja sad. Ne vracam se u proslost. I ne volim da uporedjujem nekad i sad.
kad ti se desi, što iskreno želim, "SAMO JEDNOM SE LJUBI" sve prve, druge, ine ljubavi biće prozračnije od izmaglice u tvojim sećanjima...
treba tragati sad i ubuduće a ne prebirati po koferu "STARO"... on je uredno odložen i to je to
CRAZYandLAZY!
Nemojte pisati jedan post za drugim - oba posta mogu biti obrisana a Vama poslata opomena.Shvatite ovo kao drugarski savet a ne kao kritiku.Mi cenimo Vaš rad i trud,ali pravila foruma se moraju poštovati!!!
Poslednja izmena od urednika: