Laze te majka, nisi ti ciganin. Ti si porekla legendarnih Maja i Inka(sto ranije rekosmo), i ona se plasi da to ne saznas ili posumnjas nekako. Dobro je sto se niste na onoj drugoj slici iznad slikali u prostoriji oblozenoj zlatom nego ova fora sa mermernim sarama, radi varke, ..jer bi Spanci dosli opet, a i Ameri za njima odma. Napunili bi ti kutlajku za cas.
Ovo sad sto si se slikao u ovom gospodskom odelu je dobar Bonus za tebe i korak si blizi ka zenidbi. Podsecas na masona, sto moze da navede neku bankaricu da ti ponudi brak, samo nastavi tim tempom i
@crvendac_011 i ja, dolazimo na tvoju svadbu uskoro.
Samo jos nesto, nakaci bizuteriju na nogicama od one stolice, gde ti se mama slikala i oblozi je laznim dijamantima, da kandidatkinje pomisle kako lezis na zlatu, nesto slicno mom slucaju. Ja recimo stavljam Djoku u zlatnu fotrolu i kad ga vadim ono kao krcka ko kinder jaja, kao kad dete razbija sa zubi, stvarno umilan zvuk za poslusati, ..ako oces da ti neko otvara ovo pored uveta raspisi oglas. Ne ja naravno, posto sam ja to samo cuo da je dobro.
Ti u`stvari sledecu fotografiju naslikaj u prirodi ili pored bazena, ne`moj se uopste stidis zbog sala, kad imas para ko svrlja salo. Znaci napuderisi se malo, nakaci dva zlatna lanca, iza kao stoji porshe, na njemu napisi "Poklanjam Tastu Ovo", na haubi pored dukata, i kofer loce i zavrsavas poso.
Jedino kad tast vidi prevaru, otkrshi dva vodovodna ventila i stavi u dzepove zlu ne trebalo, nikad se s`oprostenje ne zna kome malo treba pomeriti desni bubreg udesno, jer je asimetrican i tako dalje. Ajde pa kad bude pozovi Crvendaca i mene da ti nalomimo pogace od glave ..mladanevesti i tebe, za slavu i tako dalje u zdravlje.