Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Da li se primeti da sam Romskog Porekla?

  • Začetnik teme Zare83
  • Datum pokretanja

Da li se vidi da sam Rom?

  • Dok mi nekazes nebi znao

    Votes: 0 0,0%

  • Total voters
    4
Zare83

Zare83

Da kazem da sam Srbin dali bi mi poverovali? Jel bi mogo proci kao etnicki domaci srbin?

 
Zare83

Zare83

narasla mi kosa u leto sam jos imo kratku kosu, sad opet pustam da raste.

 
Zare83

Zare83

Mislim da se primeti po crtama lica ali i najvise po ocima (imam crne krupne oci). i da mnogo licim na mamu

 
Bazlik

Bazlik

Laze te majka, nisi ti ciganin. Ti si porekla legendarnih Maja i Inka(sto ranije rekosmo), i ona se plasi da to ne saznas ili posumnjas nekako. Dobro je sto se niste na onoj drugoj slici iznad slikali u prostoriji oblozenoj zlatom nego ova fora sa mermernim sarama, radi varke, ..jer bi Spanci dosli opet, a i Ameri za njima odma. Napunili bi ti kutlajku za cas.
Ovo sad sto si se slikao u ovom gospodskom odelu je dobar Bonus za tebe i korak si blizi ka zenidbi. Podsecas na masona, sto moze da navede neku bankaricu da ti ponudi brak, samo nastavi tim tempom i @crvendac_011 i ja, dolazimo na tvoju svadbu uskoro.

Samo jos nesto, nakaci bizuteriju na nogicama od one stolice, gde ti se mama slikala i oblozi je laznim dijamantima, da kandidatkinje pomisle kako lezis na zlatu, nesto slicno mom slucaju. Ja recimo stavljam Djoku u zlatnu fotrolu i kad ga vadim ono kao krcka ko kinder jaja, kao kad dete razbija sa zubi, stvarno umilan zvuk za poslusati, ..ako oces da ti neko otvara ovo pored uveta raspisi oglas. Ne ja naravno, posto sam ja to samo cuo da je dobro.
Ti u`stvari sledecu fotografiju naslikaj u prirodi ili pored bazena, ne`moj se uopste stidis zbog sala, kad imas para ko svrlja salo. Znaci napuderisi se malo, nakaci dva zlatna lanca, iza kao stoji porshe, na njemu napisi "Poklanjam Tastu Ovo", na haubi pored dukata, i kofer loce i zavrsavas poso.
Jedino kad tast vidi prevaru, otkrshi dva vodovodna ventila i stavi u dzepove zlu ne trebalo, nikad se s`oprostenje ne zna kome malo treba pomeriti desni bubreg udesno, jer je asimetrican i tako dalje. Ajde pa kad bude pozovi Crvendaca i mene da ti nalomimo pogace od glave ..mladanevesti i tebe, za slavu i tako dalje u zdravlje.
 
Zare83

Zare83

ja jesam ciganin ali imam i oca on je bijo srbin i njegovi predaci. moj brandeda se borijo na solunu i dobijo odlikovanje od kralja. ti kazes do sam "samo ciganin i nista vise" imam i cukundedu pravog rusa. 
Zare83

Zare83

Ja sam stalno sumnjo da nisam dovoljno "beo" da budem srbin. U austriji mi nisu tako bas kazli ali ja sam mislijo da srbi odma znaju i jedanput je bijo jedan amerikanac tu, kazo je da je beli spanac, i da je iz amerike. Ja sam mu kazu da sam grk mislijo sam da ce mi to pre poverovati nego srbin neki u skoli su kazli da su grci crni. Ta je bijo sa nacistima, i zato nisam mu kazo ko sam. Neki su kazli da se najvise primeti po ocima. Sta mislite?

 
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Ja mislim da se ti malo previše opterećuješ tim. Pa šta i ako se vidi? Budi ponosan na ono što jesi. U tome i jeste lepota ovog sveta, što smo svi različiti. Ti si polu Rom i malo si tamnoputiji, pa šta? Naći će se neka fina devojka koja će baš to da voli. Prema tome, uživaj i budi ono što jesi. ;)
 
Zare83

Zare83

Ja mislim da se ti malo previše opterećuješ tim. Pa šta i ako se vidi? Budi ponosan na ono što jesi. U tome i jeste lepota ovog sveta, što smo svi različiti. Ti si polu Rom i malo si tamnoputiji, pa šta? Naći će se neka fina devojka koja će baš to da voli. Prema tome, uživaj i budi ono što jesi. ;)
Naravno
Ali sada kada razmišljam o tome, ne radi se samo o izgledu, već i o tradiciji. ali u svakom slučaju imam i predaka u direktnoj liniji na očevoj strani koji su bili srbi, moj pradeda se borio na solunu i dobio je odlikovanje od kralja. ali na strani majke ljudi su živjeli u ciganskoj četvrti i izgledali su tako, ali ciganski nisu pricali. moj deda sa majkine strane bio je zidar i poštovali su ga u danima jugoslavije, voleo je socijalizam, rekao je da je to bolji sistem.
 
Top