Da li se i ja njoj svidjam

Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
9
bio ja prekjuce kod njih, sve super, ona stalno uz mene, ja sedim ona prodje i pomazi me rukom po ramenu, pitala me da idem sa njom , njenom drugaricom i njenim deckom na neki koncert, pristanem ja.
Posle krenuli ona, njen brat i ja da prosetamo, ja oblacim jaknu ona mi namesta kapuljacu, krenula da mi zakopca jaknu (ali nisam hteo jer mi nije bilo hladno, mng bitan detalj :p al dobro) stojimo ispred lifta ona me pipnu po grudima i kaze "bas mi se svidja taj dzemper'', posle celo vreme dok smo setali je isla uz mene, i to tako da me ponekad gurkala malo.... ja reko to je to, znakovi su tu, i resim danas da joj kazem, kad djavola, ostali ja i ona sami, krenula da mi prica nesto o nekoj drugarici i izgovori kljucnu recenicu zbog koje sam odustao: ''Tebi mogu da kazem, ti si mi ko najbolji drug...dobro najbolji drug mog brata ali to je to...''

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
bio ja prekjuce kod njih, sve super, ona stalno uz mene, ja sedim ona prodje i pomazi me rukom po ramenu, pitala me da idem sa njom , njenom drugaricom i njenim deckom na neki koncert, pristanem ja.
Posle krenuli ona, njen brat i ja da prosetamo, ja oblacim jaknu ona mi namesta kapuljacu, krenula da mi zakopca jaknu (ali nisam hteo jer mi nije bilo hladno, mng bitan detalj :p al dobro) stojimo ispred lifta ona me pipnu po grudima i kaze "bas mi se svidja taj dzemper'', posle celo vreme dok smo setali je isla uz mene, i to tako da me ponekad gurkala malo.... ja reko to je to, znakovi su tu, i resim danas da joj kazem, kad djavola, ostali ja i ona sami, krenula da mi prica nesto o nekoj drugarici i izgovori kljucnu recenicu zbog koje sam odustao: ''Tebi mogu da kazem, ti si mi ko najbolji drug...dobro najbolji drug mog brata ali to je to...''

Žensko prenemaganje i koketiranje. Ne ponaša se tako najbolja drugarica, osim ako u glavi nema nešto drugo. Razmisli, da li se ijedna tvoja drugarica ponaša tako? Da li te mazi, da li ti namešta garderobu, da li se "češe" o tebe kad prođe? Žene su kao mačke, umiljavaju se.
To sve toliko dugo traje da se i ona oseća nesigurno kao i ti, i ako tako nastavite, na kraju ćete se ohladiti dok jedno skupi hrabrost da proba. A od tebe se očekuje da je prvi skupiš, jer si muško.
Dakle, idi na koncert sa njenom drugaricom i njenim dečkom, ako nisi shvatio, isplanirale su "double date". Posle koncerta je otprati kući i ako nisi siguran kako ćeš, za početak, reci joj da ti se sviđa. I ona po glavi vrti sve ove iste misli, sigurna sam u to, i očekuje šta će se desiti.
Samo hrabro! Šta može da ti se desi? Da te eventualno odbije, to je sve. Biće ih mnogo u životu koje će te odbiti, nemoj da se plašiš. Sve je to normalno i sve je to za ljude.

Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
9
sve ja razumem osim toga sto me je nazvala najboljim drugom, onaj dan kad sam bio kod njih zalila se kako je bolela glava i pitala me da je izmasiram, i to mi je bio neki znak, jer tu su bili njen brat i ćale a pitala je mene....mada mi se cini da se tako ponasa kad je jos neko tu a kad smo nas dvoje sami onda je drugacija

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Pa zato što se i ona plaši odbijanja.
Lepo ti razgovaraj s njom bez uvijanja, kaži da ti se sviđa i pitaj je imaš li šansi. Dok god se premišljaš, i ona će se premišljati i igrati s tobom vruće-hladno.

Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
9
plašim se i ja odbijanja ali joj nikada ne bih rekao da mi je najbolja drugarica ako hoću nešto drugo.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
"Muškarci su sa Marsa, žene sa Venere". Hoću da kažem - ne razmišljamo isto.
A ja , da sam ti bliže, sad bih ti lupila dve vaspitne ćuške i poslala te kod nje.
Ne oklevaj više, ništa u životu nećeš uraditi ako se tako budeš ponašao. Budi muško, ona to od tebe očekuje.

Učlanjen(a)
10.12.2014
Poruka
5
Citao sam ovu temu pre par dana ali nisam imao acc a mrzelo me da napravim,i napravio sam da bih te pitao da li si pokusao nesto i sta se desilo ?

Natrag