Da li se hladi , ili je to samo prolazna kriza?

Član
Učlanjen(a)
13.02.2011
Poruka
11
Pozdrav za sve forumase.
Imam jedno pitanje koje me muci trenutno pa rekoh da pitam vas mozda ste se vec nasli u ovakvoj situaciji nekad.

Dakle , sa jednom djevojkom sam u kontaktu vec 1god i muvali smo se 10-ak mjeseci i dok je bilo muvanje sve je bilo divno ali sad kada smo krenuli nije vise kao pre odnos.

Dosta manje razgovaramo kada smo na netu , problem je u tome sto se i slabije vidjamo zbog nekih drugih problema. Nismo se vidjeli sad' jedno 10-ak dana i imam osjecaj kao da se ona malo hladi , a pogotovu to mi se cini u poslednjih par dana.
Poruke su hladnije , kada se dop. cini mi se kao da je hladnija i kada je pitam je li sve ok ona kaze da je sve ok i da nema problema nikakvih.Da je sretna i da je zadovoljna.
Inace , nije sve tako crno , ima i lijepih trenutaka ali ih je manje nego prije.

Sada me interesuje da li je mozda ovo sto se ne vidjamo uzelo danak , pa se ona malo hladi ili je ovo neka prolazna kriza.I da li znate kako da rijesim ovaj problem.

Hvala.

Nadam se brzom odgovoru :)

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
testiraj je ... napisi joj u poruci nemoj vise da me zoves niti poruke da saljes,da vidis kako ce da reaguje... ako te zove i trci za tobom znaci da joj je stalo do tebe ... a ako ne totalan raskid ...

Član
Učlanjen(a)
13.02.2011
Poruka
11
A ne znam ni ja , htio sam tako nesto da uradim ali nisam imao herca .... jer mislim da bi sa tim potezom samo jos gore stvari napravio.Kontao sam ovih dana kada se vidimo ( a mozda i sutra ) da je otvoreno pitam ponovo i vidim sta se desava.

Mislim , jako je dobro poznajem i znam da joj je stalo do mene sto se pokazalo kroz dosadasnje nase druzenje ali od kako smo krenuli nekako je drugacija ... stvarno nisam pametan :S

Jos uvijek ima lijepih trenutaka , lijepih reci ali neke druge stvari nedostaju pa mi je zbog toga krivo jer imam osjecaj da nesto nije uredu , a ne znam sta :S

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
58
Ne bih se složila sa ovim i ovakvim testiranjem. Mene neko tako da testira bio bi definitivni kraj .Bolje otvoreno popričaj sa njom, reci šta te muči i da bi želeo iskren odgovor bez obzira na posledice. Mislim da je ovaj način mnogo bolji od testiranja ili stalnog pitanja da li je sve u redu.Tih 10-ak dana ne vidjanja ne bi trebalo da prouzrokuje hladjenje veze.Jednostavno, možda je preokupirana nekim drugim problemima. Još nešto, u jednom momentu dodje do zasićenja,što nema veze sa ljubavlju.Poželi čovek da popriča sa nekim drugim na netu, da odvoji vreme za sebe....Možda je problem u tebi i tvojim očekivanjima. Samo budi iskren i prema sebi i prema njoj i rešićete sve probleme. Javi kao bilo i je li sve ok.

Dodato posle 7 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Možda nema one strepnje i iščekivanja . Sada kada ste u vezi i mora da bude drugačije. Ali samo ti sa njom razgovaraj, nemoj da mučiš sebe.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
13.02.2011
Poruka
11
Hvala GEMMA . Sta mislis , da li ima neki nacin da predjemo ovo , da vratim onaj "stari zar" u nas odnos.Mnogo smo oboje ulagali u ovo , oboje smo patili pre i sad kad nam je krenulo da se ovako bzv zavrsi....ja to ne mogu da shvatim :S ... Ja licno sam zbog nje vratio osmijeh na lice posle 2 lose godine , iskreno postao sam bolji covijek i sad ne zelim da ovo tek tako ispustim.

"kad nesto iz nicega stvoris , za to se do kraja i boris"

Inace , i ranije nam se desavalo da slabije komuniciramo ali to bude par dana ( 2-3 ) i posle je sve po starom , opet bde kao pre. Ali evo sad , vec 20-ak dana je komunikacija na minimumu ... Do sad smo se preko tel. vise dop. tako da je to malo izvlacilo stvari , ali evo poslednjih par dana i preko tel. je pauziralo ... po 2-3 porukice u dan i to je to

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
58
Pa bori se za nju i za tu vezu, ali samo iskreno i sa puno žara.Nemoj pritiskati, daj joj prostora i pokaži joj svoju ljubav tako što ćeš je razumeti.
I bez nekog inaćenja i onog "ja sam u pravu".Samo budite dvoje ljudi koji se vole i kojima trenutno ne ide baš sve glatko i hoće to da prevazidju.Tražite zajedno kroz razgovor šta nije u redu ( možda ni ona nije svesna šta je to ) i radite na uklanjanju poteškoća. Jedino razumevanjem i i skrenošću to možete, ako hoćete pravu zrelu vezu. Sretno.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2011
Poruka
11
Hvala ti puno ... Nadam se da cemo prevazici ovo i da ce sve biti uredu.

Natrag