- Učlanjen(a)
- 24.04.2010
- Poruka
- 5.966
princip je princip
Ali, i nijanse su nijanse ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
princip je princip
Jeste ali nijanse se usko tumače... nekad nije najvažnije samo učestvovati...Ali, i nijanse su nijanse ....
:cry::cry::cry::cry: ja misla da godine za ljubav nisu bitne ... sada sam najtuznija osoba na svetu,zar meni ovo da se dogodi :cray:suicideMože mi se
Ali nije lako trenirati, mislim možeš sebe da nateraš neko vreme ali godinama, malo teže. A za to je potreban sportski duh
Moje je zadovoljstvo yes3
U stvari čekaj... pa ti nisi ni prohodala kad sam u martu 91-ve gledao Sinišu Mihajlovića na Marakani na putu ka evropskom vrhu :???:
E pa ništa onda :agree:
Što je mnogo mnogo je, ma koliko da si fulu ne vredi ti ništa, princip je princip :dntknw:
E pa sad, kad su principi u pitanju nema popuštanja... :dntknw::cry::cry::cry::cry: ja misla da godine za ljubav nisu bitne ... sada sam najtuznija osoba na svetu,zar meni ovo da se dogodi :cray:suicide
Ali ja sam bi ozbiljan tj ozbiljno sam te zezao :blum3:zezam se brej death,nista ozbiljno sala mala :blum3: