Da li reci " Volim te " izgovarate kad to stvarno i osecate?

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Kada kazete decku/devojci VOLIM TE da li to kazete kad stvarno to osecate ili onako radi reda?.....

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
retko kada to izgovaram. ali to ne znaci da to ne osecam. mislim da je jasan odgovor

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Oni koji imaju " Prednje ili Zadnje " namere ....vrlo često koriste to reč kako bi poentirali kod partnera ( žrtve ).....
Oni koji imaju " Iskrene Namere ".....biraju trenutak za to....

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Ne spadam u žene koje vole to cico-maco kuco da li me voliš a nisam ni žena cico-maco kuco volim te... Jako, jako teško to izgovaram a ne volim ni da se meni svaki čas govori...

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Kroz život je bilo raznih situacija. Od muškog ega koji ne dozvoljava čak i kada osjetiš unutrašnju potrebu, preko izjave samo da bi ispunio nekoga ko ti je jako simpatičan a znaš da žudi za tim, pa sve do situacija kada bi stalno to ponavljao nekom jer ga iskreno i jako voliš.

Tu nema i ne treba da bude kalkulacija. Izjava koja je u stanju da oboje napuni tolikom količinom pozitivne energije da je to za nepovjerovati.

Naravno da je treba izgovoriti u momentu kada kao misao sama proviri i dođe na vrh jezika. Ne treba je koristiti pretjerano često, svakodnevno, jer od takve upotrebe gubi mnogo od svoje magične snage i postaje blijeda, isprana, obična. Ali svakako je treba povremeno upućivati bićima koja su vam u srcu i željno očekuju da je izgovorite upravo njima.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Govorim, kad za to osetim potrebu, i uopšte mi nije problem. :)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Samo sam jednoj devojci to rekao, srećom, videla je da sam iskren, zato me i trpi... :)

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
Nažalost, "Volim te" iz duše, srca, onako iskreno nije prešlo preko mojih usana
:dntknw:

Natrag