Da li psujete?

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Joj, desi se nekad da uopšte ne razmišljam šta pričam i samo mi ispadne neka psovka,...što najviše mrzim, a u poslednje vreme zbog ovog čoveka upravo tu reč ispuštam skoro kao uzrečicu xD

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Moja pokojna baba je govorila "Nema čovjeka koji ne slaže i ne prdne". Ja bih dodao i ne psuje. Svako psuje, neko manje, neko više. Ja se trudim da sve to bude umjereno i koliko-toliko prilično, ako se može tako reći za psovke.

baš odavno nisam čuo dobru narodnu umotvorinu :)

Što se mene tiče, psujem kako kad ...mislim da sam umeren, dešava se da preteram obično kad sam nešto radim a ne ide

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Trudim se da ne psujem! Ne psujem pred ocem (j-ga patrijarhalno vaspitanje :) ). Ne psujem pred sinom sem kad mi izleti! Ono što je bitno da i kada psujem to bude gramatički pravilno i da ima smisla i svrhu!

:lol::lol::lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Trudim se da ne psujem! Ne psujem pred ocem (j-ga patrijarhalno vaspitanje :) ). Ne psujem pred sinom sem kad mi izleti! Ono što je bitno da i kada psujem to bude gramatički pravilno i da ima smisla i svrhu!

:lol::lol::lol:

Kako to misliš da ima svrhu?
Kad opsuješ da se zna da si opsovala? :lol:

Primetio sam da žene mnogo više ali i sočnije psuju

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Kako to misliš da ima svrhu?
Kad opsuješ da se zna da si opsovala? :lol:

Primetio sam da žene mnogo više ali i sočnije psuju

Naravo da se zna! I da taj kome i koga sam opsovala pati!!!
Ja sam krvožderno stvorenje! :lol:

Ne bih ja sad započinjala raspravu ko kako psuje, otići će u skroz drugu temu!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Član
Učlanjen(a)
25.05.2009
Poruka
2.938
Ima jedan aforizam (čini mi se da je Toma Bebić)...:

Nešto bih ti rekao na Latinskom, ali ipak to na maternjem sočnije zvuči.

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
5
ne volim koristiti taj jezik uopste...ne psujem se...i kad nesto podje da izleti uvijek se zadrzim na polovini te rijeci i ne izgovorim je do kraja :)

Natrag