Da li psujete?

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.015
Da li psujete, koliko često i u kakvim prilikama?
Ja inače ne psujem, ali mi ponekad izleti ponešto, uglavnom za volanom. Bahati vozači me izazovu da opsujem, naravno, sve ostaje u kolima i to niko osim mene i ne čuje.
A vi?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Ne psujem,jednostavno niko i ništa me ne može izbaciti iz takta ( za sada )......Dokle ću takav biti zaista nemam pojma,možda mi jednog dana nešto kvrcne pa i sam počnem da psujem,ko to zna!?

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.630
Sad kad bih rekla da ne psujem to bi bila ortodoksna laž,naravno omakne mi se kao i svakom,nije sad da psujem ko kočijaš ali se dešava da opsujem.

Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
434
Kad sam nervozan i *ebem i grebem sve po spisku :)

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
35
Naravno da mi omakne....

Ali,gde ne treba...pssssst...:D

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.015
Ali,gde ne treba...pssssst...:D

To mi se desilo jednom... vozila sam tatu negde, i naravno, za volanom... Tata, koji me nikad nije cuo da psujem, prvo se iznenadio a onda me zezao narednih 5 dana... bilo mu smesno... a ja... u zemlju da propadnem.

Kad sam nervozan i *ebem i grebem sve po spisku :)

Kazu da je u tim momentima zdravo, oslobadjas se stresa.

Ne psujem,jednostavno niko i ništa me ne može izbaciti iz takta ( za sada )......Dokle ću takav biti zaista nemam pojma,možda mi jednog dana nešto kvrcne pa i sam počnem da psujem,ko to zna!?

Svaka tebi cast, kad si u stanju toliko da se kontrolises. :)

Sad kad bih rekla da ne psujem to bi bila ortodoksna laž,naravno omakne mi se kao i svakom,nije sad da psujem ko kočijaš ali se dešava da opsujem.

Znaci kao i ja, samo u odredjenim prilikama...

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
25.05.2009
Poruka
2.938
Moja pokojna baba je govorila "Nema čovjeka koji ne slaže i ne prdne". Ja bih dodao i ne psuje. Svako psuje, neko manje, neko više. Ja se trudim da sve to bude umjereno i koliko-toliko prilično, ako se može tako reći za psovke.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.015
Moja pokojna baba je govorila "Nema čovjeka koji ne slaže i ne prdne". Ja bih dodao i ne psuje. Svako psuje, neko manje, neko više. Ja se trudim da sve to bude umjereno i koliko-toliko prilično, ako se može tako reći za psovke.

Ma naravno, sve je to ljudski, i mnogo mi manje smeta to "umereno" psovanje nego postapalice u govoru tipa: znaci, ovaj, onaj, brate, itd...

Natrag