Da li osecate slobodu da se po kuci setate nagi?

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Pa,valjda kad otvoriš neku temu,kao što je ova - onda prvo ti treba da kažeš nešto u vezi iste... wacko2wacko2wacko2
Al' ako te baš zanima - ja lično ne znam kako bih nazvao taj osećaj u datom momentu,ali se osećam super!yes3

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Pa,valjda kad otvoriš neku temu,kao što je ova - onda prvo ti treba da kažeš nešto u vezi iste... wacko2wacko2wacko2
Al' ako te baš zanima - ja lično ne znam kako bih nazvao taj osećaj u datom momentu,ali se osećam super!yes3

obozavam. necro ti je rekao zasto

Član
Učlanjen(a)
29.05.2010
Poruka
466
Mene je uvjek trip da će neko upasti,ne mogu nikada biti potpuno gola,mogu recimo hodati u bikiniju :)

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Mene je uvjek trip da će neko upasti,ne mogu nikada biti potpuno gola,mogu recimo hodati u bikiniju :)

u tome i jeste fora. ja sam komsinici otvorio vrata samo sa peskirom oko struka. zena se frapirala. da sam joj tada slika facu osvojio bih definitivno prvu nagradu na nekom konkursu :blum3::blum3::blum3:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
"da li osecate slobodu da se po kuci setate nagi?"

Znam šta si mislio, ali si ovo napisao vrlo rogobatno. Trebalo je: Osjećate li veću slobodu ako se po kući... i td., ili: Osjećate li potrebu da se po kući...
I da odgovorim. Ne osjećam nikakvu potrebu niti veću slobodu, ako po kući hodam nag.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
"da li osecate slobodu da se po kuci setate nagi?"

Znam šta si mislio, ali si ovo napisao vrlo rogobatno. Trebalo je: Osjećate li veću slobodu ako se po kući... i td., ili: Osjećate li potrebu da se po kući...
I da odgovorim. Ne osjećam nikakvu potrebu niti veću slobodu, ako po kući hodam nag.

mislio sam bas ono sto sam pitao. u nekom filmu Bora Todorovic kaze: "Nije sramota biti go. Da je sramota biti go, ljudi bi se radije radjali obuceni"

Natrag