Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ne moras, ali ja to uvek iskljucim, ako ti je Win ilegalan onda posle svakog azuriranja moras ponovo da ga aktiviras.
Pozeljno je da imas uvek najnovije ispravke ali ja licno ne patim od toga i posle svake reinstalacije iskljucim update, ne volim kad mi racunar brljavi nesto u pozadini.
Zavisi koliko kvalitetnu kopiju Windowsa si instalirao. Kopije koje su aktivirane sa Windows Loader v2.2.2 by DAZ prolaze sve provjere kao i originalni Windows...
Mislim da svi updatejti prolaze osven jedan koj porano znam da je praveo problema okolo aktivaciji windows. Ali sta god da se desi, mislim da sas aplikaciju Remove Wat sve se reshava(brishe onu crnu pozadinu, i upozorenja za aktivaciji).
ja to isključim jer brzo mi puni hdd particiju sa nadogradnjama a i bez nadogradnji komp radi kako treba.
jednom mi se desilo da sam u 15tak dana dobio poruku da ponestaje prostora na particij C: i otad ažuriranje sam isključio a ponovo morao instalirat win7 i nema problema
Ako nemas problem sa prostorom,nemoj iskljucivati,jer bilo koji dodatni program instaliras stizu odradjeni dodatci apdejtom da bi taj prodram mogao da radi bez problema.Mozes iskljuciti,ali u podesavanjima oznaciti da te obavesti ako zatreba neki apdejt za neki program.I onda apdejtujes samo sto je potrebno.