Da li mislite da su sve plavuse praznoglave?

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Možda jeste možda nije.....plava glava tajnu krije.....:dntknw:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Dakle..vicevi o plavusama..da su glupe i praznoglave..sta mislite iz iskustva jesu li sve plavuse stvarno praznoglave..ili je to samo smislila neka ljubomorna crnka..ili neki muskarac koga je plavusa razocarala?
Iskreno mislim da su praznoglavi svi oni koji misle tako.

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
ma kakve veze boja kose s tim ima....
msm mozda...plava farba isusuje kosu pa mozda i ono u glavi:vorred:(salim se)
ma to su gluposti...ako je neko glup glup je bio plav,crn,zelen,crven...nema boja kose veze s tim...
a ima nas svakakvih....wacko2

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ne, naravno. Kao kad bi rekli da svi što nose plave majce imaju višak ženskih hormona... wacko2 Nije važna kosa, važno je iz čega ona "raste", a to sa bojom nema nikakve veze...

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Dakle..vicevi o plavusama..da su glupe i praznoglave..sta mislite iz iskustva jesu li sve plavuse stvarno praznoglave..ili je to samo smislila neka ljubomorna crnka..ili neki muskarac koga je plavusa razocarala?

Hmmm ako gledamo iz mog iskustva Brinete su genijalke u poredjenju sa plavušama i crnkama,mada i nema mnogo prirodnih plavuša.

A u globalu malo i jesu zaostale (Britney Spears,Pamela,PARIS HILTON:fool: i sl. )
A najveći glupak je onaj koji je dao ime PLAVUŠA...kakve veze imaju Plava boja i žućkasta boja kose...
Blue.GIF

britt_back.jpg

WHAT A ...

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Ne mislim,al volim kad moja devojka nesto lupi ja joj kazem jaooooo plavuso moja :) al nista zlonamerno.

que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
A najveći glupak je onaj koji je dao ime PLAVUŠA...kakve veze imaju Plava boja i žućkasta boja kose...
Blue.GIF

britt_back.jpg

WHAT A ...

E to sam se i ja pitala, kako plavo kad je žuto...jako davno sam gledala neku emisiju, ne sećam se više kako šta..ali kaže da su nekada plavim nazivane sve boje od plave preko žute pa skoro do bele :girl_wacko: ali kako ? :dntknw:
A stereotip o plavušama...počeo davne 1925 neka brineta objavila knjigu "Muškarci više vole plavuše", a htela da kaže da više vole glupače (hm msm ne vole pametne)...wacko2

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Uvidjam sarkazam...A znam i ja da ima neki debilan razlog,zaboravio sam...Sve me nešto vuče na Francusku...irelevantno...

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
znam dosta plavusa..pametnih i manje pametnih..ali ne moze se reci da su sve praznoglave..neke bas znaju da iznenade ..mislim da to dosta zavisi i od onog ko ih slusa..i da li ih uopste slusa ili samo gleda..:))

Natrag