Da li ljubav sa starijom osobom moze da uspe?

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
znate me svi ... mozda cak i vise nego dovoljno ... da ne mlatim uvod ...

imam jedan problemcic i treba mi vasa pomoc.

vidi se iz naslova teme. obozavam je. ne mogu bez nje. stalno na nju mislim. zaljubio sam se do daske i to u mojim godinama. ona je starija od mene 10ak godina. ja je bezgranicno volim. a znam da i ona pored svega nije ravnodusna. znaci - obostrano. plasim se samo jednog i zato trebam vase savete - da li mislite da to moze da uspe obzirom na tu razliku u godinama?

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
moze moj decko je stariji od mene 19 godina nasoj vezi nista ne fali uopste se ne primecuje razlika vec smo navikli jedno na drugo u potpunosti upoznali smo se kada sam imala 16

Član
Učlanjen(a)
12.04.2010
Poruka
591
Ne verujem da godine mogu bitnije da uticu na vezu.To sve od vas zavisi...

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.082
O kojim to godinama ti pričaš Bleki? K'o da ste oboje ne znam koliko matori.
Što više godina imate, razlike se smanjuju, a ti koliko znam nisi balavac. Drastična je razlika kad imaš dvadeset, i kad imaš trideset ili više. Prema tome, to je savršeno u redu.
Razlike od dvadesetak godina su ipak prevelike, to sam čula od svoje prijateljice, čiji je muž bio stariji ravno dvadeset godina. Sad je ona u najboljim godinama, ima 44, a već je ostala bez njega, sa dvoje male dece. I pre njegove smrti govorila je da nije dobro i da tako nešto više nikada ne bi uradila.
Ali desetak godina, to je sasvim u redu, pa bez obzira ko je stariji. Može i koja godinica više.
Prema tome - samo napred. Ako i ona nije ravnodušna - srećno! :)

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
za crvenu: pa, ja sam i naglasio u mojim godinama tako da znam sta je u pitanju ali da li to zaista moze da uspe ili je sve iluzija, hteo sam tudje misljenje da bih bio potpuno siguran. moram ovako da ti se zahvalim, spucao sam plavce tako da HVALA TI PUNO

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Ako je ljubav sa tvoje i njene strane iskrena, onda samo nastavite.Ja vas podrzavam i nadam se da cete uspeti.Godine nisu bitne.

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
Da li ljubav sa starijom osobom moze da uspe?

Sve je to individualno, a da li moze u konkretno tvom slucaju, postoji samo jedan nacin da to saznas... Ne muci sebe, manje filozofiraj i preduzmi neke konkretne korake.

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
znate me svi ... mozda cak i vise nego dovoljno ... da ne mlatim uvod ...

imam jedan problemcic i treba mi vasa pomoc.

vidi se iz naslova teme. obozavam je. ne mogu bez nje. stalno na nju mislim. zaljubio sam se do daske i to u mojim godinama. ona je starija od mene 10ak godina. ja je bezgranicno volim. a znam da i ona pored svega nije ravnodusna. znaci - obostrano. plasim se samo jednog i zato trebam vase savete - da li mislite da to moze da uspe obzirom na tu razliku u godinama?

Naravno da moze...ja se na tvom mjestu ne bih opterecivala tim...ako je obostrano sigurno ce i uspjeti,znas kako kazu:"Ljubav ne zna za godine."I to je istina Bleki vjeruje meni:yea:

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Ako ste u mogucnosti da budete zajedno samo napred. Ali moras biti jak jer ces se suociti sa negativnim komentarima svoje i njene okoline. Kako ona tebe iskoristava zbog tvoje mladosti a sa njene strane kako ti nju iskoristavas jer je finansijski stabilna i nezavisna.

Budi spreman na dosta odricanja, moras biti jak i istrajati u tome ako zelis.

Probaj nista te ne kosta. Svi znamo da probanje ne boli ali posle boli srce i dusha.

Drzim ti fige i zelim sve najbolje. Ne obazirite se na okolinu i gajite ono sto imate i sto je retko u danasnje vreme a to je "LJUBAV".

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Treba nam jos malo informacija...

Jeste li zajedno?

Jel to nesto preko neta?

Da li je ona slobodna ili u braku?

......:dntknw:

Sto se tice godina to zaista nema veze....volite se slobodno......

Poslednja izmena:
Natrag