Da li je vecina uvek u pravu?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
mislis da postoji bice koje cuje svih 6.8 milijardi ljudi sta razmisljaju u isto vreme i razmislja o svakom posebno ?

Isus kaze "KOJI NIJE SAMNOM PROTIV MENE JE, I KOJI SAMNOM NE SABIRA PROSIPA"

Da Jurivaka, vecina i danas razapinje Hrista, i u tome je problem odnosa manjine i vecine.
Razapinju ga ili svojim neverovanjem, ili verovanjem na neispravan nacin suprotan otkrivenoj istini..

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
znao sam da neces da odgovoris direktno, to vidim kod svih vernika, ako ih pitas da li stvarno veruju u neke stvari kao na primer zmija koja prica ili ono sta sam ja pitao uvek zaobidju odgovor nekako jer i sami znaju kako zvuci pozitivan odgovor na takvo pitanje :)

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
znao sam da neces da odgovoris direktno, to vidim kod svih vernika, ako ih pitas da li stvarno veruju u neke stvari kao na primer zmija koja prica ili ono sta sam ja pitao uvek zaobidju odgovor nekako jer i sami znaju kako zvuci pozitivan odgovor na takvo pitanje :)

Mozda nisam shvatio pitanje pa ga malo pojasni..

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
dali mislis da postoji neko bice koje cuje sve sto mislis i sve sto svako misli u svakom trenutku i razmislja i sudi svakom osobno u isto vreme znaci 24 h dnevno 365 dana u godini ?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
dali mislis da postoji neko bice koje cuje sve sto mislis i sve sto svako misli u svakom trenutku i razmislja i sudi svakom osobno u isto vreme znaci 24 h dnevno 365 dana u godini ?

Naravno, Isus kaze da je svaka dlaka na covecijoj glavi izbrojana, i da ni jedan vrabac ne padne a da to Bog ne vidi..

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
ok, hvala na iskrenosti, vecina ljudi koje to pitam ne odgovore direktno :)

Natrag