Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Devojke ce na kraju vise ceniti decka koji je "mazi i pazi" nego koji je "gazi" , kao sto si ti rekao
Uvek dodje trenutak kada se okrenemo iza sebe i shvatimo ko se kako ponasao prema nama i uvek su nam drazi ti koji su nas "mazili i pazili"
tako je atinicayes3...ona koja voli da je gaze,nek cuti i nek se pazi da se spasi..a mi cemo ipak one koji nas maze, da im budemo ukrasi kao vaze..heeeeeeeeeeeee
@Atinicaa
Današnje žene se sve manje ponašaju kao dame pa nije ni čudno što je većina njih sama i nemaju nekog da ih "mazi i pazi". Znači to je do vas a ne do nas.
Činjenica je da "savremena" žena traži više nego što realno može da dobije.
Ipak je ovo Srbija a ne zapad.
@Mena7
Tačno, džentlmen je izumrla vrsta jer su i dame izumrla vrsta.
Znači 1:1
Mislim da su žene u pravu kad traže ravnopravnost, da se ja pitam one bi je odmah dobile. Bilo bi svima bolje
I muškarac...I žena...Ko se u svojoj ulozi dobro oseća i ko je zadovoljan sobom, svejedno je, da li se rodio kao žena ili muškarac...
Ko nije zadovoljan sobom, neće mu odgovarati nijedan pol...yes3
Stvari su tu podeljene. Nijedna zena se ne bi odrekla svog pola i uzivanja po salonima, nosenja izazovnih dekoltea i minica, sminkanja, sopinga i ogovaranja uz kaficu sa drugaricama, kao sto se nijedan muskarac ne bi mogao odreci, blejanja popodne uz hladno pivo i dobru utakmicu sa drugarima, izmisljenih prica o tome koga je sve "kresnuo" i voznje u svom "ljubimcu".