Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Da li imate kućnog ljubimca?

Tiki

Tiki

Član
#1
Da li imate kućnog ljubimca?
23ps1z.jpg


Možda mačka, pas, ribice, hrčka, zeku...

Koliko im posvećujete pažnju?

 
summer

summer

que te vayas con el viento, como siempre
Legend
#3
Imam mačka, pas mi je uginuo, malo je falilo i mačak za njim :( od tuge, čekam proleće pa da nabavim samojeda :) da ima sa kim da se igra :) ribice sam imala kao mala i papagaja ...

zaboravih da napišem, mačak se zove Marko, a pas se zvao Nikola-Džoni :)
 
BAGZICA

BAGZICA

Član
#4
Ја имао једну прелепу и препаметну мачку и кад сам је пустио напоље да се прошета ударила је кола...:( А имао сам је око 10ак година...а игром случаја сам је и узео...била напуштена мала напоље и Ја је покупио....и сад има 5-6 месеци исто тако и са псом....мали тек дошао на овај свет...стао,цвили,нема где...мени било жао и ево га сад поред мене док куцам,спава.....:blum3:
 
crysis

crysis

#5
prvo sam imao psa mjesanca izmedju sarplaninca i vucjaka i kad je uginuo od starosti nabavio sibirskog haskija.
 
Armag

Armag

Član
#6
Imam mesanca od 3 meseca,ne znam koje rase posto ga nisam kupio,nego dobio...
 
Julkica

Julkica

Član
#7
Ne. Ako bih bas morala, odlucila bih se za ribice. Zato sto se ne linjaju, mitare i ostalo. A samim tim, nema opasnosti da mi dete proguta zivotinjsku dlaku ili udise taj specifican zivotinjski `miris`...:( To su glavni razlozi. Inace, volim zivotinje, svakako. Ali ne u stanu.
 
S

sinisa 78

Član
#8
Imam dva morska praseta. Mužijaku je ime Mića, a ženki Milica. Mnogo su drage životinjice, i nisu mnogo zahtevne.
 
nikouro

nikouro

Član
#9
otkad znam za sebe mi smo uvek imali nekog kucnog ljubimca.
trenutno imam dve tigrice , dve japanke i jednog borca .... za sada . u planu imam, da na prolece povecam litrazu akvarijuma i ubacim jos nekoliko vrsta ribica.
a ako da bog zdravlja ( i malo srece ) i budem li imao svoju kucu , zasigurno bice pridodat jos jedan pas ... :dance2::dog::dance2::dog::dance2::dog:
 
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
Moderator
#10
Na žalost, više nemam ništa. U različitim periodima imala sam psa, mačku, tri papagaja, par hrčaka koji je dobio male pa ih je u jednom momentu bilo 9, ribice, ma ne znam ni sama više šta.
Na moju veliku žalost sada sam alergična i na pseću i na mačiju dlaku, tako da više ne smem ni da razmišljam o tome, a kada bih ponovo uzela neku životinju, bilo bi baš nešto od to dvoje. :-(
 

Top