Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Da li imate kućnog ljubimca?

Tiki

Tiki

Član
#1
Da li imate kućnog ljubimca?
23ps1z.jpg


Možda mačka, pas, ribice, hrčka, zeku...

Koliko im posvećujete pažnju?

 
summer

summer

que te vayas con el viento, como siempre
Legend
#3
Imam mačka, pas mi je uginuo, malo je falilo i mačak za njim :( od tuge, čekam proleće pa da nabavim samojeda :) da ima sa kim da se igra :) ribice sam imala kao mala i papagaja ...

zaboravih da napišem, mačak se zove Marko, a pas se zvao Nikola-Džoni :)
 
BAGZICA

BAGZICA

Član
#4
Ја имао једну прелепу и препаметну мачку и кад сам је пустио напоље да се прошета ударила је кола...:( А имао сам је око 10ак година...а игром случаја сам је и узео...била напуштена мала напоље и Ја је покупио....и сад има 5-6 месеци исто тако и са псом....мали тек дошао на овај свет...стао,цвили,нема где...мени било жао и ево га сад поред мене док куцам,спава.....:blum3:
 
crysis

crysis

#5
prvo sam imao psa mjesanca izmedju sarplaninca i vucjaka i kad je uginuo od starosti nabavio sibirskog haskija.
 
Armag

Armag

Član
#6
Imam mesanca od 3 meseca,ne znam koje rase posto ga nisam kupio,nego dobio...
 
Julkica

Julkica

Član
#7
Ne. Ako bih bas morala, odlucila bih se za ribice. Zato sto se ne linjaju, mitare i ostalo. A samim tim, nema opasnosti da mi dete proguta zivotinjsku dlaku ili udise taj specifican zivotinjski `miris`...:( To su glavni razlozi. Inace, volim zivotinje, svakako. Ali ne u stanu.
 
S

sinisa 78

Član
#8
Imam dva morska praseta. Mužijaku je ime Mića, a ženki Milica. Mnogo su drage životinjice, i nisu mnogo zahtevne.
 
nikouro

nikouro

Član
#9
otkad znam za sebe mi smo uvek imali nekog kucnog ljubimca.
trenutno imam dve tigrice , dve japanke i jednog borca .... za sada . u planu imam, da na prolece povecam litrazu akvarijuma i ubacim jos nekoliko vrsta ribica.
a ako da bog zdravlja ( i malo srece ) i budem li imao svoju kucu , zasigurno bice pridodat jos jedan pas ... :dance2::dog::dance2::dog::dance2::dog:
 
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
Moderator
#10
Na žalost, više nemam ništa. U različitim periodima imala sam psa, mačku, tri papagaja, par hrčaka koji je dobio male pa ih je u jednom momentu bilo 9, ribice, ma ne znam ni sama više šta.
Na moju veliku žalost sada sam alergična i na pseću i na mačiju dlaku, tako da više ne smem ni da razmišljam o tome, a kada bih ponovo uzela neku životinju, bilo bi baš nešto od to dvoje. :-(
 

Top