Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ne bih letovao u Splitu.
Verovatnoća da naletite na neku budaletinu je gotovo stopostotna.
Jedan od razloga za letovanje je i oslobadjanje od svakodnevnog stresa. Zašto bih se tome nepotrebno dodatno izlagao i pri tome još i potrošio novac.yes3
Posle nekolio napada na turiste koji govore ekavicom,stvarno treba razmisliti ici na takva mesta gde se ne bi osecao prijatno,i gde ne bi smeo da govoris na maternjem jeziku...Kao sto je receno odmor sluzi za odmaranje i uzivanje- a ne za stvaranje novog stresa i briga...definitivno NE!!!
Ja sam iz Hrvatske i mislim da ste sigurni u mojoj domovini.Je da je Kerum primitivac, ali vjerujte on je samo izuzetak.Večina Hrvata nema ništa protiv da posjetite Split i da se lijepo osjećate.Split je prekrasan grad.Dobro došli.
Ja sam bio tamo.....Ne vidim razloga da ne odem i fino mi je bilo.......Moj kolega sa kojim studiram ima vikendicu dole i fenomenalno smo se proveli...Pohvale za Split i gradjane njegove.....