Šta je novo?

Da l' je moguće: Proleće bez rialitija

  • Začetnik teme sendi
  • Datum pokretanja
sendi

sendi

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.056
Da l' je moguće: Proleće bez rialitija


Blic


Nakon završetka kontroverznog rialitija „Parovi“, domaća televizijska publika moći će da odahne ovog proleća, barem kada je ovaj format u pitanju, jer novih rialitija neće biti.
Domaće TV stanice odustale su od novih serijala rialiti programa, najpre zbog prevelikih troškova, a potom zbog sve manjeg interesovanja gledalaca.


Trenutno se emituje još samo „Survivor“, a pošto i ovaj šou bude gotov, sledi poduža pauza jer od najava za novu sezonu „Farme“ na „Pinku“ zasad nema ništa, kao ni od novih avantura ukućana „Velikog brata“.

Veliki bratPrva sezona emitovana je još 2006, a 2011. rađen je poslednji serijal, koji je bio regionalnog karaktera i za sada nema planova za novu sezonu ovog rialitija.


FarmaDo sada su emitovane tri sezone, od 2009, i mada je četvrta bila u planu, producenti su odustali jer je ovakav šou veoma skup, a i interesovanje gledalaca je iz sezone u sezonu jenjavalo. Poslenji pobednik bila je Katarina Živković.


ParoviS kraja 2010. počelo je emitovanje prvog od dva serijala ovog rialitija, koji je pažnju privlačio uglavnom zbog tuča i seksa u šouu. Zbog prevelikih troškova neće biti trećeg serijala.


Operacija trijumfPrva i jedina sezona ovog rialitija emitovana je na B92 2009. godine. Pobednik je bio Bosanac Adnan Babajić. On nije zabeležio neki veći uspeh u muzici, a serijal više nikada nije emitovan.

Prvi glasIako je najavljivana još jedna sezona ovog muzičkog šoua koji je prošle jeseni privukao veliku pažnju, realizacija je zasad neizvesna. Prvi i zasad jedini pobednik je Davor Jovanović.

Top modelNeda Stojanović verovatno je prva i jedina pobednica „Top modela“, koji je emitovan prošlog proleća, a o nastavku nema reči. Ivana Stanković, voditeljka i zaštitno lice, sučila se s tužbom da je ukrala ideju za šou.

 
Top