Da l' je moguće: Proleće bez rialitija

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Da l' je moguće: Proleće bez rialitija


Blic


Nakon završetka kontroverznog rialitija „Parovi“, domaća televizijska publika moći će da odahne ovog proleća, barem kada je ovaj format u pitanju, jer novih rialitija neće biti.


233239_parovi-01-foto-blic-zoran-ilic-kiza_f.jpg


Domaće TV stanice odustale su od novih serijala rialiti programa, najpre zbog prevelikih troškova, a potom zbog sve manjeg interesovanja gledalaca.


Trenutno se emituje još samo „Survivor“, a pošto i ovaj šou bude gotov, sledi poduža pauza jer od najava za novu sezonu „Farme“ na „Pinku“ zasad nema ništa, kao ni od novih avantura ukućana „Velikog brata“.

Veliki brat

233245_veliki-brat-02-foto-blic-aleksandar-stankovic_f.jpg


Prva sezona emitovana je još 2006, a 2011. rađen je poslednji serijal, koji je bio regionalnog karaktera i za sada nema planova za novu sezonu ovog rialitija.


Farma

233238_farma-01-foto-alo-nemanja-kostic_f.jpg


Do sada su emitovane tri sezone, od 2009, i mada je četvrta bila u planu, producenti su odustali jer je ovakav šou veoma skup, a i interesovanje gledalaca je iz sezone u sezonu jenjavalo. Poslenji pobednik bila je Katarina Živković.


Parovi

233240_parovi-02-foto-blic-zoran-ilic-kiza_f.jpg


S kraja 2010. počelo je emitovanje prvog od dva serijala ovog rialitija, koji je pažnju privlačio uglavnom zbog tuča i seksa u šouu. Zbog prevelikih troškova neće biti trećeg serijala.


Operacija trijumf

233243_trijumf-01-foto-alo-marko-metlas_f.jpg


Prva i jedina sezona ovog rialitija emitovana je na B92 2009. godine. Pobednik je bio Bosanac Adnan Babajić. On nije zabeležio neki veći uspeh u muzici, a serijal više nikada nije emitovan.

Prvi glas

233241_prvi-glas-srbije-foto-blic-masanori-josida_f.jpg


Iako je najavljivana još jedna sezona ovog muzičkog šoua koji je prošle jeseni privukao veliku pažnju, realizacija je zasad neizvesna. Prvi i zasad jedini pobednik je Davor Jovanović.

Top model

233242_top-model-01-foto-blic-nenad-milosevic_f.jpg


Neda Stojanović verovatno je prva i jedina pobednica „Top modela“, koji je emitovan prošlog proleća, a o nastavku nema reči. Ivana Stanković, voditeljka i zaštitno lice, sučila se s tužbom da je ukrala ideju za šou.

 
Natrag
Top