Da, Bog je dobar!

Član
Učlanjen(a)
14.10.2009
Poruka
434
^^Koga pitas? Ako si mene pitao ja ne razumem pitanje...:vorred:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ja cu ti odgovoriti na sva pitanja jednim odgovorom, a moj odgovor je NE!

Ljudi stvarno nije lepo, covek je lepo postavio pitanja na koja treba odgovoriti ako ne ovde onda sebi i nema potrebe polemisati o tome kad je koji zemljotres bio i ko je poginuo?! Zasto pretvarate temu u bezbroj glupih informacija i gomilu nepotrebnih poruka?! Zasto minirate nesto u sta mi verujemo....

Nisam imao namjeru da bilo šta miniram. Čovjek je postavio pitanja i ja sam odgovorio. A znaš zašto sam odgovorio? Zato što je ovo forum, a ne kongres istomišljenika. Ovdje nije moguće postaviti neko pitanje, a onda odrediti unaprijed ko će na njega odgovarati.

Član
Učlanjen(a)
14.10.2009
Poruka
434
Ne radi mi dugme HVALA, pa moram ovako da ti se zahvalim.
Moji odgovori na tvoja pitanja su NE! I to veliko NE.
Svako od nas bi, makar u sebi, morao sebi da postavi ova pitanja. Apsolutno si u pravu. I naravno, da sam sebi prizna koliko smo mali i nesavršeni.

Ovde, međutim, ima svega, svakakvih odgovora, samo na tvoja pitanja ne. Uključujući i mene...Ehhh:girl_sad:što ti je čovek...

Ma opusteno... Nema veze, mada mi je malo krivo sto ovi ljud odmah krenuse u zestoku raspravu i to zbog mene u ove dane!

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
164
Ma normalno je to....ali ako si ateista i ne verujes, ok... nikakav problem, ali ja ne diram tebe sto si ateista, pa nemoj ni teme o mojoj veri...

i u postu sam i stvarno nemam nameru da se raspravljam....

Član
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poruka
196
Ne, u ovoj temi ja nisam hteo da polemisete o tome da li je dobar ili ne, ja sam samo hteo da se zapitate i odgovorite na ona cetri pitanja, ne mora da bude javno sami sebi odgovorite... A da polemiku ste vodili i vodite u tvojoj temi "Da li je Bog dobar?", jer ona postavlja to pitanje!

naravno da je odgovor jedno veliko NE na sva pitanja...toliko NE da nisam ni smatrao neophodnim da dajem odgovor na njega....a to su bas pitanja koje uglavnom ateisti nikad ne postavljaju sebi a vernici(hriscani) su na njih odavno vec sebi odgovorili....

Natrag