Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja cu ti odgovoriti na sva pitanja jednim odgovorom, a moj odgovor je NE!
Ljudi stvarno nije lepo, covek je lepo postavio pitanja na koja treba odgovoriti ako ne ovde onda sebi i nema potrebe polemisati o tome kad je koji zemljotres bio i ko je poginuo?! Zasto pretvarate temu u bezbroj glupih informacija i gomilu nepotrebnih poruka?! Zasto minirate nesto u sta mi verujemo....
Ne radi mi dugme HVALA, pa moram ovako da ti se zahvalim.
Moji odgovori na tvoja pitanja su NE! I to veliko NE.
Svako od nas bi, makar u sebi, morao sebi da postavi ova pitanja. Apsolutno si u pravu. I naravno, da sam sebi prizna koliko smo mali i nesavršeni.
Ovde, međutim, ima svega, svakakvih odgovora, samo na tvoja pitanja ne. Uključujući i mene...Ehhh:girl_sad:što ti je čovek...
Ne, ne znači. Samo sam iznio biblijska i stvarna fakta. Zbog teizma i ateizma.Da li ovo znači da si prihvatio Stari Zavet?
^^Koga pitas? Ako si mene pitao ja ne razumem pitanje...:vorred:
Evo, ljudi mole da se prekine polemika jer su u postu. Ok. Poštujem to i prekidam sa polemikom.Jurivaku yes3
Ne, u ovoj temi ja nisam hteo da polemisete o tome da li je dobar ili ne, ja sam samo hteo da se zapitate i odgovorite na ona cetri pitanja, ne mora da bude javno sami sebi odgovorite... A da polemiku ste vodili i vodite u tvojoj temi "Da li je Bog dobar?", jer ona postavlja to pitanje!