Šta je novo?

Crna nedelja pred farmerima!

  • Začetnik teme ljubopitljiva
  • Datum pokretanja
ljubopitljiva

ljubopitljiva

Član
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.069
Je*aće ježa u leđa!!!
„Koliko sejete, toliko žanjete“, krilatica je koja će naredne nedelje ostaviti traga na sve farmere! Sedmica koja je pred farmerima biće paklena i puna iznenađenja, saznaje „Alo“ iz izvora bliskog produkciji.

Naime, zbog nepoštovanja zadruge i neispunjenih mnogobrojnih zadataka koje farmeri nisu odradili, od juče su na imanju u Lisoviću usledile sankcije!
- Zadruga je u nekoliko navrata pismenim putem zamolila farmere da se uozbilje i da zadatke koje im je zadala treba da završe na vreme, međutim, većina nje nije marila za upozorenja. Dakle, farmeri ni do dana današnjeg nisu shvatili ozbiljnost zadataka, pa je zadruga odlučila da ih kazni - kaže naš izvor i dodaje:
- Prva sankcija usledila je juče, kada se na farmu nije pojavio dugoočekivani frizer, kojeg su ukućanke sa nestrpljenjem iščekivala. Kada su shvatile da su izvisile za farbanje i feniranje, prva se pobunila Zlata Petrović, koja danima kuka kako joj je izrastak na glavi veliki i neuredan. I pored toga, farmeri nisu ukapirali zadruginu poruku, pa su nastavili po starom običaju da se izvlače i odbijaju posao, služeći se raznoraznim opravdanjima. Ono što farmeri i ne slute je paklena nedelja koju će tek osetiti, kada novi gazda sa slugama ode na pijac. Cigarete i kafa su roba bez koje farmeri ne mogu da funkcionišu, ali ovoga puta pljuge neće dobiti jer moraju da shvate kako se rad, higijena i briga o životinjama na imanju u Lisoviću moraju poštovati - završava naš izvor.
S obzirom na to da je zadruga čvrsta u svojim sankcijama, nama samo ostaje da se vidi da li će farmeri iz ovoga izvući pouku i prionuti na rad tako što će svoje zadatke sa punom odgovornošću ispunjavati...

Maji Nikolić bio uskraćen frizer!

Podsećanja radi, u prvom serijalu najgledanijeg rijaliti šoua „Farma“, Maja Nikolić iz istih razloga nije dobila frizera. Omalena pevačica je išla toliko daleko da čak mesec dana nije prala kosu kako bi primorala zadrugu da joj usliši molbu i pošalju joj frizera. Međutim, tek kada su se ostali farmeri doveli u red, produkcija je odlučila da ih obraduje farbanjem i šišanjem.


Izvor:Alo
 
Top