reci ce ono sto uvek govori taman,sve dok ne bude prestao biti "taman"vec svetao!!zanimljiva odgovor koelga savkiću
baš me zanima šta če taman reći
ako se javi ovdje ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
reci ce ono sto uvek govori taman,sve dok ne bude prestao biti "taman"vec svetao!!zanimljiva odgovor koelga savkiću
baš me zanima šta če taman reći
ako se javi ovdje ?
svakako,crkva treba imati glavu hrista a ne nadzornika,te da infamous bude u pravu.Krist je temelj crkve, glavni
a crkva bi ga trebala slijediti
ali, malo je takvih ljudi danas
zašto?
velika je tama pokrila narode i oni koji bi i htjeli služiti Kristu
neznaju kako
zato smo mi tu kršćani, djeca njegova da uputimo svaku dušu u svaku istinu
da ih povežemo sa Kristom
to je ipak samo crkvena ikona revnosti,ne i crkva Isus Hrista,koja treba biti slavna crkva bez mane i mrstine,bez idola io laznih ucenja,ciji je centar Isus.Сви ми који смо крштени смо чланови Цркве и од нас зависи како ће се она водити овдје на земи. Не може јерархија ништа без народа. Ми смо имали у једном периоду Грке фанариоте на челу, али они нису могли ништа против већине народа и домаћег свештенства.
Исто тако на који начин ради СПЦ, колико је гоњења и разарања претрпјела, свака друга организација би пропала, али једино милошћу Божјом опстаје кроз вијекове.