Nije tačno. Imao sam upalu desnog krila pluća i oba testa su bili negativno..hvala Bogu.
To znaci da si mozda prelezao koronu.
Ljudi su negativni na testu, a prisutan je gubitak cula mirisa i ukusa, svi simptomi kao kod Covida.. Upravo o tome i pricam..
Nije tačno dakle svaki psr test pokazuje pozitivno
Jeste tacno je! Svaki test je pozitivan, jer smo mi svi uglavnom nekad u zivotu prelezali koronu. Samo sto su oni nastimovali granicu, zavisi od vrednosti!
Na primer do 100 pozotivnih jedinica nisi pozitivan a iznat toga jesi.. Shvatas?
To je takav test. Problem je sto nisu te vrednosti za svakog coveka iste!
Moj brat od tetke je imao pak upalu oba plućna krila i imao je test pozitivan. Ali moj otac je imao zapaljenje oba plućna krila i test je negativan. Dakle...
Dakle, test je netacan
Kazem, nije za svakog coveka isto, nisu iste vrednosti.. I oni su se svo vreme igrali da nastimuju vrednosti, da to bude tacno, ali nisu bas uspeli. Shvatas!
Moja koleginica je imala upalu pluca, muz isto, oboje negativni a svi simptomi korone, nije imala culo mirisa i ukusa, a na testu je negativna.. Druga koleginica isto, cerka joj na testu pozitivna, brat joj pozitivan, sin pozitivan a ona sa njima u kontaktu, i dok su oni na testu pozitivni, ona je bila negativna, a imala je upalu oba plucna i namucila se, mesec dana nije dolazila na posao, pa i sada ima problema sa plucima..
Dakle, test nije validan!
Ja takođe ne ustajem protiv hlorokina ili sličnih..ja ne...a to ko radi to je drugo. Ali neću da kažem da samo to može pomoći a da vakcina ne sme da se koristi.
Antivakseri (pogresan je naziv), nisu protiv vakcine, oni su samo za slobodan izbor. Da svaki covek moze da izabere nacin lecenja. Dok vakcinaski lobi namece jedino vakcinu!
I to ako si pravedan covek, ne mozes podrzati! Ja nikada necu podrzati prisilu!
Neka svaki covek izabere u skladu sa dostupnim informacijama.. Problem je sto se informacije sakrivaju od ljudi!
proveriti...gsde su ti lečeni..kada...itd...a kažeš da su svi bili teški bolesnici..pa čekaj ako su svi bili teški pa gde su laki?
Laksi slucajevi ne dospevaju na intenzivnu negu! Svaki koji dospe na intenzivnu, treba mu kiseonik ili respirator. A svi ovi su sleceni hlorikinom, znaci umrlo je samo 10 ljudi. To je u francuskoj, taj doktor i dan danas sprovodi istu terapiju, nisu uspeli da ga sprece.. Problem je sto ne mogu da ga sankcionisu, suvise je popularan.. To neces cuti u medijima, na zalost.. Pokusacu da nadjem ako te interesuje..
Ali dobro..kažem artemisin je odobrio predsednik Madagaskara ali takođe i Tanzanije, Toga, Čada, Nigerije i Gvineje Bisao. Njima tamo dakle niko ne zabranjuje korišćenje artemizina ali su u opticaju i vakcine.
Koji su rezultati artemisina? Sumnjam da je taj lek toliko delotvoran (odnosno da je bolji od ova dva).. A ako i jeste, sigurno ce vrsiti pritisak da ga zabrane!
Tako da nije samo hidrohlorokin...koji se naširoko promoviše od antivaksera samo zato što ga je podržao Tramp. Naravno, nemam ništa ni protiv tog leka ali sam i odmeren...
Nikakve veze sa Trampom ovo nema. To sto ti mislis da "teoreticari zavere" (kako ih ti nazivas) misle da je Tramp nekakav spasioc, nije tacno, ne misle svi, vecina ne misli. A ovde se ne radi o tome sta si ti slusao na youtube od kojekakvih TZ, nego o onome sto su doktori utvrdili. On je bio u opticaju kratko vreme, pa su ga zabranili, SZO je zabranila, a znamo ko vodi SZO - GeberJesus kojeg je SAD stavila na listu terorista, jer je isti izvrsio genocid nad vlastitim narodom dok je bio ministar zdravlja.. Protiv njega je pokrenut sudski postupak. Takvi vode svetsku zdravstvenu organizaciju danas i namecu protokol lecenja u svim drzavama, pa i Srbiji! Taj GeberJesus je inace povezan sa Bill Gatesom. Zato kazem, nase doktore ne zanima nista osim da se drze tog protokola!
Nije tačno...za sad se insistira na vakcini ali se ne nameće..ja ne poznajem nikoga kome je nametnuto.
Insistira se i namece se! Ne dozvoljava se suprotno misljenje, vlada medijski mrak, ne dozvoljava se slobodan izbor! Vakcinaski lobi vec decenijama prisiljava roditelje da vakcinisu decu, tu nema slobodnog izbora i lecenja o kojem pricas, roditelj krivicno odgovara ako ne vakcinise dete! Oni to namecu kao obavezno, i to je problem!
Ne mozes me ubediti da nema prisile!
Jos nisu krenuli u diskriminaciju, ali ce krenuti, cim se steknu uslovi! Brnabicka je izjavila da se "jos nisu stekli uslovi za diskriminaciju", sto znaci da ce se steci, i sve ide u tom smeru da se nevakcinisani prisile na bocku diskriminacijom. A to ce se desiti, ako predjemo broj i ako vecina bude vakcinisana! To predstavlja realni problem!
Ali moraš shvatiti i strah od virusa i neko ko je na drugoj strani od tebe ali isto ekstreman u vakcinaškom smislu taj će biti dodatno motivisan da vakcinu nametne kao jedino sredstvo baš zbog rizika od kršenja mera koje promovišu antivakseri. Tako izazivate onu ekstremnu struju među vakserima.
Kako smes da nameces metod lecenja, pa makar on bio i jedini ispravan, ne smes to da radis! Time krsis ljudske slobode! Strah nije opravdanje!
Antivakseri, opet kazem to je pogresan naziv, jer nisu protiv vakcine, oni samo traze pravo na SLOBODAN IZBOR! To je ustavom zagarantovano pravo. A ovi su protiv ustava i protiv ljudskih sloboda, jer namecu i sankcionisu!
Koji strah od "krsenja mera" ti navodis?
To je nerealan strah jer su ga prosirili vakseri, to nije steah ljudski!
Svaki covek je duzan da se brine o svom zdravlju, da odrzava higijenu, da se kupa pere ruke, ako zeli da zivi! Ovo se ne moze zakonom narediti, ne mozes ti zakonom narediti da svi moraju da "peru ruke i da se kupaju", to je suludo! Tako, isto je i sa maskama, ti zastiti sebe dvostrukom maskom, udji u balon pa disi svoj vlastiti vazduh, ali nemoj drugog maltretirati da je nosi! Isto je i sa vakcinom, ti se vakcinisi pa si siguran da neces tesko oboleti i umreti! A zasto ti prisiljavas mene da se ja vakcinisem zbig tebe kada si ti siguran? Pa to je suludo! Nisu ni zbog obicnog gripa prisiljavali na vakcinu a on je mnogo smrtonosniji od Covid-a!
Dakle, nema razloga za ovakve sulude mere, prosto nema, ali to nekom odgovara iz drugih razloga!
Treba da te interesuje..jer se stvari ponavljuju..hoćemo opet ponoviti istu grešku.
Koju gresku? Jer covecanatvo nestalo? Nije nestalo, vec je izgradilo sopstveni imunitet, ni kuga nije nestala upotrebom vakcine pa nije ni spanska groznica! Gde ti je vakcina za spansku groznicu?
Bolesti se javljaju i nestaju u zavisnosti od uslova i nikakve mere nisu potrebne osim higijene, covek sam pobedi bolest vremenom, neki ce da umru, neki ce da se prokuze. I to je jednostavno tako! Bog je stvorio imunitet koji moze da pobedi svaku bolest, nase telo vremenom uci!
Vakcine mogu pomoci, lekovi mogu, ali je na svakom pojedincu da se cuva, i da se stara o sebi, a ne da se drzava stara o njemu i da ga tera da pije lek ili da se bode iglom, kao da on nije svestan sta je za njegovo dobro!
Moze da se promovise lek i vakcina, ali ne sme da se prisiljava na lecenje, sto je ovde slucaj, i to je zloupoteba moci, ugrozavanje prava na zivot pojedinca i njegovog prava da donosi odluke koje smatra da su ispravne i za njegovo dobro!
To je isto kao da si uzeo zivotinju iz prirode, i onda je bodes iglom, tovis je lekovima, obelezavas je i hvatas, pa je pratis, kontrolises njenu reprodukciju, jer to je za njeno dobro. Pa to je silovanje, ta zivotinja je srecna u prirodi takva kakva je, i zivi dok zivi. Nije zasluzila da je ti mucis i bodes, da joj ne znam produzavas zivot nekakvim lekovima i da je terorises! A koliko je covek iznad zivotinje i svestan je i zna sta je za njegovo dobro! Ne moze niko coveka da tera ili bode spricem kao zivotinju, to je pre svega ponizavajuce! Ali nije ni slucajno, jer oni nas i gledaju kao stoku, k hoce da budemo njihova stoka! Tako pored kontrole radjanja i reprodukcije koju vec imamo u kini, imamo sada i vakcinaciju a uskoro i cipovanje!
Upravo taj sistem zlele da uvedu, i zato u kini nema virusa, dok kod nas ima.. Kinezi su vec dobrim delom poslusna stoka, a mi nismo, pa nas treba disciplinovati!
Pozivaju vas na proteste za vaša ljudska prava a zapravo doprinose vašem oboljenju od virusa zbog gužve i velikog broja ljudi na protestu
Pozivali su narod da odaju postu Djordju Balasevicu, pa odjednom nema virusa i straha od bolesti, pozivali su narod da odaju postu pokojnom Patrijarhu pa nema opasnosti od sirenja virusa medju masom..
Koje licemerje!
Ko podržava ove proteste..agendu lažnih proroka i trampizma?
Ko je podrzao okupljanja kada je umro Djordje Balasevic ili Patrijarh? Podrzali su svi ovi mediji koji sada pljuju kada narod izlazi na ulice i protestuje protiv suludih mera zatvaranja i silovanja ljudskih sloboda, nametanja vakcina!
Zaista licemerno!
Ja ne vjerujem ni njima, prvi put za njih čujem, ali
ne vjerujem ni vama kabalistima.
Stvarnoslap. Nije Jovan kabalista, on je naveo samo ono sto teoreticari zavere veruju da "kabala vlada svetom i amerikom", i to je naveo a ti sad njega optuzujes da je on kabalist. Nije!