Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Tvoje holivudske konstrukcije, su za jedan dobar naučno-fantastični film. Ali ne i za ozbiljnu diskusiju.

Bolje se prijavi kod Stivena Spilberga, tvoje pričice su odlične za naučnu fantaziju.

A ko želi da zna stvarno šta je u Izraelu, neka čita Israel Today i druge novine koje prate stvarnu situaciju u Izraelu. Gore navedoh tačne podatke i vezi Izraela. 9 puta manje teških zaražavanja kod populacije starije od 60 godina kod vakcinisanih u odnosu na nevakcinisani a više od 2 puta kod onih ispod 60 godina. To je prava informacija.

Dakle, pola dana si ostao bez kisika pri rođenju.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ovo što ti pričaš ovde jeste naučna fantastika i to ona holivudska. Ni njima ne pada na pamet tako domišljata ideja da neko smišlja plan da depopulizuje na 500 miliona ljudi. Vala mnogo gledaš holivudske filmove.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ovo što ti pričaš ovde jeste naučna fantastika i to ona holivudska. Ni njima ne pada na pamet tako domišljata ideja da neko smišlja plan da depopulizuje na 500 miliona ljudi. Vala mnogo gledaš holivudske filmove.

Reci mi, zašto cijepe, na primjer petnaestogodišnjake, dvadesetopetogodišnjake, i slične, kad će ta populacija vrlo lako preboljeti Covid i steći prirodni imunitet koji je šest puta veći od imuniteta koji će imati nakon cijepljenja? Što kaže tvoj mozak o ovome, koji je pri rođenju ostao bez kisika i koji se "natapa u octenim parama"?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Reci mi, zašto cijepe, na primjer petnaestogodišnjake, dvadesetopetogodišnjake, i slične, kad će ta populacija vrlo lako preboljeti Covid i steći prirodni imunitet koji je šest puta veći od imuniteta koji će imati nakon cijepljenja? Što kaže tvoj mozak o ovome, koji je pri rođenju ostao bez kisika i koji se "natapa u octenim parama"?
Šta kaže Hollywood? Pa hoće sve sa ih potaman, ovako, im najlakše.
Samo kontaktiraj Spilberga, on zna ceo scenario. Nikako, ne slušaj struku, samo Spilberga.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Šta kaže Hollywood? Pa hoće sve sa ih potaman, ovako, im najlakše.
Samo kontaktiraj Spilberga, on zna ceo scenario. Nikako, ne slušaj struku, samo Spilberga.

Nisam ti ja kriv što si ostao bez kisika.

P.S. Ponavlčjam pitanje, možda ti mozak i proradi.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne, Spilberg zna. Pusti mene, ja govorim ono što struka kaže, a to je suvoparno tebi. Tebi treba nešto začinjeno, zabibereno, nešto što izaziva uzbuđenja kao hrana dobro začinjena, ukusna. Tako vi volite ove fantazije holivudske, to je zanimljivo.

Pošto Spilberg zna scenario, on će ti biti zanimljiviji.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Tebi treba nešto začinjeno, zabibereno, nešto što izaziva uzbuđenja kao hrana dobro začinjena, ukusna.

Lako je tebi kad si pri porodu ostao bez kisika. Tipične posljedice toga su da "nesretnici" ne razlukuju, slano-neslano, smrdi ne smrdi, zabibereno-nezabiberenio, slatko-ljuto, .... ocat-vino, .... .

Ps...vakcinale su se i trudnice, bez ikakvih posledica. Ti pitaš zašto deca od 12 i 15 godina.

To se pita svatko tko pri porodu nije ostao bez kisika, pogotovo više sati kako je u tvom slučaju. Jer, zašto cijepe, na primjer petnaestogodišnjake, dvadesetopetogodišnjake, i slične, kad će ta populacija vrlo lako preboljeti Covid i steći prirodni imunitet koji je šest puta veći od imuniteta koji će imati nakon cijepljenja? Što kaže tvoj mozak o ovome, koji je pri rođenju ostao bez kisika i koji se "natapa u octenim parama"?

P.S. Ponavljam pitanje, možda ti mozak i proradi.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Tebi mozak ne radi očigleno. Ko manjak ponavljaš jedno isto.

Ti kada si napustio adventizam zarekao si se da ćeš biti najveći protivnik istog. Jer si upoznao mehanizam iznutra. Ali ne trebaš biti protivnok onoga što si verovao. Ako si nepustio, napusti dostojanstveno a ne kroz izrzgivanje. A mnogo adventisti ne znaju kako se ponašaš na forumu. To nije lepo.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nestorovica su skoro upitali:

"Kako je moguće, doktore, da se unapred proizvede vakcina za neki nepoznat virus koji će tek doći?"

Na sta on odgovara:

"To bi trebalo da objasni „Fajzer“, koji je godinu dana pre pojave virusa poručio nekoliko milijardi flašica za vakcinu."

Da su evropske zemlje unapred porucile, vakcine (flasice) jos 2017. - 2018. ja sam ovde pisao odavno. Izneo sam i podatke (screenshot) koji se ne moze falsifikovati (sve je proverljivo), jer postoje dokazi transakcije. Medju njima je i nasa Srbija.

Pazi, narucujes flasice i testove na kojima pise "Covid-19".. Kako ti znas da ce se pojaviti bolest sa tim nazivom?

Osim toga, fejsbuk, Apple i druge velike kompanije porucile su milione maski za potrebe svojih radnika, neposredno pred izbijanje same pandemije jos 2018... Apple jos mogu da razumem, treba im u proizvodnji (mozda), ali facebook ne proizvodi nista!

I onda neko prica da ovo nije planirano?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag