Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ma pusti te bogoslužbene izraze, pričaj normalnim jezikom. Nije teško. A ako ih ne koristiš u bogoslužju nemoj ni ovde. Jer time samo bacaš ljagu na tvoju veru.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Profesor Andrew Pollard, koji je vodio Oxfordov tim za razvoj cjepiva, rekao je kako je jasno da delta varijanta može zaraziti i cijepljene ljude, a to onemogućuje postizanje kolektivnog imuniteta, čak i uz visoku procijepljenost.

- Svi koji još nisu cijepljeni u jednom će se trenutku susresti s virusom. Ne postoji ništa što će zaustaviti prijenos virusa pa mislim da smo u situaciji u kojoj je nemoguće postići kolektivni imunitet i mislim da će nastati nova varijanta virusa od koje će se cijepljeni ljudi moći još lakše zaraziti, rekao je Pollard.

– Mislim da ćemo, ako nastavimo konstantno testirati odraslu populaciju, doći u situaciju da stalno docjepljujemo građane kako bismo riješili nešto čime je nemoguće upravljati, rekao je.
--------------------
Baš me interesira hoće li "naš dežurni fejk-čeker" posegnuti za antigravitacijskim sr*anjem - pos*rati sam sebe po glavi. :)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nije rekao da su cjepiva loša i da ih ne treba koristiti. Ne znam zašto njega navodiš u kontekstu tvog totalno negativnog stava prema vakcinama. Čovek ne govori o vakcinama kao ti.

Opet širiš dezinformacije.

A i dalje bogoslužbeni rečnik iako ovo nije tvoja crkva u kojoj rado koristiš ove izraze.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti si k'o stvoren za fejk-čekera. Oni baš traže one koji ništa ne razumiju.

Čovek je nešto rekao a ti ništa razumeo(mada biće da indoktirnraš druge a da si ti razumeo). Prosto ne možeš razumeti(mada se praviš da ne razumeš) njegovu "kritiku" vakcina jer tu kritiku ti namerno predstavljaš u drugačijem svetlu(urpavo radi obmanjivanja javnosti).

On nigde ne govori da treba ukinuti vakcinaciju, niti da je vakcina loša..već ukazuje na surovu realnost da dok je pandemija na delu moraće se s vremena na vreme vršiti ravakcinacija jer dve doze neće biti dovoljno. Nije tome kriva vakcina već pandemija. Kada se virus ugasi sam od sebe tada više neće biti potrebno. To je ono što on ističe. Ti to naravno i znaš donekle ali naravno, smatraš da su vode ljudi kao na vašim yoou tube kanalima i da će svi da ti daju pozitivan komentar. Ipak, ovde ljudi razmišljaju o rečenome i ne nasedaju na prazne priče i offrlje prenošenje nekih izjava.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Isključio sam mozak za ove nadrilekarske teorije koje zastupate.

Vidi se da se da ne koristis svoj um ni 3%

Ipak, ovde ljudi razmišljaju o rečenome i ne nasedaju na prazne priče

Izgleda se tebi mozak "pali po potrebi"! :)

Džaba Mire što ne gledaš tv kada do tebe dopire nadrilekarska agenda raznih voajera sa you tuba.

Ko kaze da ja ne gledam? Pa ja sam odusevljen dubokoumnoscu vasih strucnjaka, svo vreme slusam njihove bisere, a evo ovako pricaju, sve isto:

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag