Šta je novo?

Čovek pokušao sebi da preseče grkljan na Zelenom vencu

Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.873
Čovek pokušao sebi da preseče grkljan na Zelenom vencu
Izvor: Blic
P. Č. (47) teško je povređen sinoć oko 21 sat kad je naočigled gostiju restorana “Mekdonalds” na Zelenom Vencu izvadio nož iz džepa i presekao sebi grkljan. Hitna pomoć ga je u svesnom stanju prevezla u Urgentni centar na Odeljenje reanimacije.


217386_1012-ubistvo1--foto-goran-srdanov_f.jpg

Na platou na Zelenom Vencu ostala je samo lokva krvi
Tokom večeri, P. Č. se našao sa svojim bratom u restoranu “Mekdonalds” kako bi razgovarao sa njim o problemima koji ga muče. Tokom razgovora rekao je bratu da je dobijao ozbiljne pretnje i da se plaši za svoj život.

Pošto su neko vreme sedeli u restoranu, P. Č. je rekao da će izaći na kratko ispred, da bi pozvao svoju decu koja žive u Nemačkoj. Ispred restorana, izvadio je poveći nož, posekao se u predelu vrata i naneo sebi ozbiljne povrede.Zaposleni “Mekdonaldsa” mogli su kroz prozor da vide sve što se dešavalo ispred restorana i odmah su pozvali hitnu pomoć.

- Ne znamo šta se dogodilo tačno. Nismo mogli da vidimo mnogo kroz prozor, samo da je neko ispred pao, pa smo pozvali hitnu pomoć - kaže jedan od zaposlenih u “Mekdonaldsu”.

Na platou na Zelenom Vencu ostala je samo lokva krvi, a ubrzo posle hitne pomoći na lice mesta stigla je i uviđajna ekipa MUP-a.

Kako smo saznali od njegovog brata, pre otprilike deset dana kod hotela “Moskva” u centru Beograda, nepoznati muškarac je pucao na P. Č. iz vatrenog oružja zbog čega je bio zabrinut za svoju sigurnost i obratio se svom bratu za pomoć.

U Urgentnom centru, rečeno nam je da je čovek primljen u svesnom stanju i da je lekarima potvrdio da je sam sebi naneo povrede.
 
Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Osam osoba povređeno u nesrećama, a jedan sam sebe ubo nožem


Izvor:
Blic.rs
Osam osoba lakše je povređeno u šest saobraćajnih nezgoda prošle noći u Beogradu, a jedan muškarac se navodno sam ubo nožem u vrat, rečeno je u gradskoj Službi hitne pomoći.


58976_nsmrak-1907ns12-mrak-u-klinickom-centru-foto-kamasia_f.jpgMuškarac star oko 47 godina navodno je sam sebe ubo nožem u vrat sinoć oko 21.30 u centru Beograda, na Zelenom vencu. On je smešten u Urgentni centar, rekao je agenciji Beta predstavnik Hitne pomoći Mirko Lutovac.

Kako navodi agencija Srna, muškarac je pokušаo dа prereže sebi grkljаn u prisustvu rodbine i nаočigled velikog brojа ljudi, аli nije životno ugrožen.

Nаočigled gostiju restorаnа "Mekdonаlds" nа Zelenom Vencu, P.Č. sinoć je izvаdio poveći noć, posekаo se po vrаtu i nаnio sebi ozbiljne povrede.

Mediji prenose dа je P.Č. pokušаo dа prereže sebi grkljаn, jer mu duže vremenа ubistvom prete "neki ljudi", koji su pokušаli dа gа ubiju prije desetаk dаnа u blizini hotelа "Moskvа" u Beogrаdu.

Žena-pešak lakše je povređena jutros kod Pančevačkog mosta gde ju je "zakačio" autobus. I ona je prevezena u Urgentni centar.

Na Kružnom putu u Kijevu šleper je prošle noći sleteo s puta, ali vozač nije imao vidljivih povreda.


Hitna pomoć je u noći između ponedeljka i utorka intervenisala ukupno 124 puta, od čega 23 puta na javnom mestu. Najčešće su se javljali asmatičari, rekao je Lutovac.
 
Top