čovečuljak

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Haha, komicno znaci na kraju da si ipak srecan covek, "Skrin-server" zezancija, moracemo i ovo da uvrstimo u arsenal sledeci put...to je to, uzivaj, "al" za sada.
Kod:
[URL="http://1cd.palco.fm/2/d/0/e/djnildao-disco-bee-gees-embalos-de-sabado-noite.mp3"]Bee[/URL]

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.206
Zelim svima da se zahvalim na savetima i na pomoći.Sve što ste mi savetovali uradio sam od AdwCleaner-a,ADBlock-a,SUPERAntiSpyware-a, i još sam dva puta obarao i podizao sistem, ali opet isto.
Obrisao sam sve iz toolbara,i napokon u dodacima (extensions) našao neki ScreenSawer-"Ded manWalking" i tu je bio problem.
Još jednom puno hvala svima.
Inače nije to screen sawer da kada pomerite miša nestane, već se pojavljivao samo kad sam na net-u, ukoči se i pukne mi net.

Ovo mi nije jasno uopšte. Šta ti podrazumijevaš pod obaranjem sistema....

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Zelim svima da se zahvalim na savetima i na pomoći.Sve što ste mi savetovali uradio sam od AdwCleaner-a,ADBlock-a,SUPERAntiSpyware-a, i još sam dva puta obarao i podizao sistem, ali opet isto.
Obrisao sam sve iz toolbara,i napokon u dodacima (extensions) našao neki ScreenSawer-"Ded manWalking" i tu je bio problem.
Još jednom puno hvala svima.
Inače nije to screen sawer da kada pomerite miša nestane, već se pojavljivao samo kad sam na net-u, ukoči se i pukne mi net.
Stalno nam prave razne smicalice i moramo se ovako uzajamno pomagati da se otarasimo tih gamadi.

Učlanjen(a)
05.09.2012
Poruka
5
Stalno nam prave razne smicalice i moramo se ovako uzajamno pomagati da se otarasimo tih gamadi.
Jeste da je banalno al nikad se ne bi setio da dok gledam npr.neki klip na YT moze da se ukljuci screen sawer!???
Drago mi je da sam podelio ovo moje neprijatno iskustvo sa vama, i nadam se da ce nekome pomoci,ukoliko bude imao slican problem.Pozdrav svima.

Natrag