Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Evo pa pogledajte malo...... Koliko slotova i koja cijena......... 32 slota mjesecno 10 eura sto je malo....... Samo jos neko ko bi znao da koristi plugine i ubacuje ih al to nije problem
ljudi prvo bi valjalo da se dogovorimo ko ce admina da nebi posle doslo do svadje...........ipak nemozete vi samo da igrate a naprimer nas 6 da placa nego ko god da igra mora da malo novcano da ucestvuje.................
Ma nije problem moze se rijesiti...... Neka nas ima 6-7 admina i mi cemo placati..... A ostali neka budu aktivni na serveru i mogu i oni dobiti admina...........
Mihajlo mi koji placamo za server mi necemo biti admini nego head admini i mi odrzawamo server a admini su nesto drugo i za admina ce da nam placaju naprimer oko 150-200 din koliko se dogoworimo.A sto se tice hostinga slotowa i cene ja sma nasao za 10 eura koliko ocemo slotowa hosting je solucijin: