Član
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
61
Ovako sobyirom da nzm radit na photoshopu mislim da je CorelDraw dostojna zamjena e sada ima li neko linkove za download i serial ili crack samo da nije sa virusima?

Motherfucker xD
Član
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poruka
587
Pazi preko corela nemozes ti da obradjujes i budzis fotke, corel ti je slican illustratoru, za neke ilustracije u VEKTORSKOJ velicini, ili za pravljenje vizit karti, nalepnica, spremanje za stampanje . . . inace on nije za fotomontazu!

Član
Učlanjen(a)
16.08.2010
Poruka
146
Ovako sobyirom da nzm radit na photoshopu mislim da je CorelDraw dostojna zamjena e sada ima li neko linkove za download i serial ili crack samo da nije sa virusima?

Ako si mislio da je corel nešto jednostavan tu si se zeznuo mogu reći da je isto zeznut kao i fotošop, zato uzmi i zagrej stolicu ako hoćeš da radiš kao čovek u bilo kojem programu a slažem se HTC TOUCH HD 2 u korelu ne možeš da obrađuješ fotografije kao što to možeš u fotošopu svaki program ima svoje dobre i loše strane a ako si mislio da radiš neke vizit karte neke naslovne strane u tome ti je korel tata-mata pozzz , inače x5 sam bio skinuo kad je izašao a pošto mi je 512mb ram bio sam kopjuter zeznuo tako ako ti je slabiji komp skini x3 na njoj možeš da radiš ko čovek ma da ako ti je jači komp skini x5 nećeš se zeznuti a download link pronađi imaš na forumu negde da sad ne trazim

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
61
Hvala svima ne mislio sam da obradjuem slike,ali vidim da sam se zeznuo zato sam izvadio Photoshop i neke tuturijale...

Natrag