Corel Draw X4 instalacija

Član
Učlanjen(a)
15.09.2010
Poruka
11
WTF? EVO SLIKA.Sve sam uradio kako treba prebacio one dll fajlove kada sam instalirao corel pre toga sam obrisao preko Your Uninstaller-a ali opet ne radi ne mogu da cuvam podatke da stampam itd... :mad: :mad:
Ovaj problem imam vec nedelju dana i nikako da resim a hitno mi treba corel,probao sam corel 11 ali ista prica
PLS HELP

wtfr.png

Poslednja izmena:
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
U PDF.......

:download:

[raw]<iframe src="https://skydrive.live.com/embed?cid=37BC32D29066020F&resid=37BC32D29066020F!590&authkey=AJ-tofv2if8iobo" width="98" height="120" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>[/raw]

Član
Učlanjen(a)
18.07.2010
Poruka
3
Ma.Crack.ne.valja.lazira.da.nije.trajal.ali.ipak.je..........ne.radi.crack.

Član
Učlanjen(a)
24.01.2011
Poruka
1
Pratio sam uputstvo i imam isti problem. Ne dozvoljava mi SAVE opciju.
Molim za pomoc. :(

Član
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
109
ja sam skinuo corel od bokija i postupio po njegovom tutorijalu. sve radi dobro. ono sto najcesce grijesimo je da se moramo diskonektovati sa interneta prije instalacije ovog programa, instalirati ga, zatim krekovati, a onda ga pokrenuti.

Član
Učlanjen(a)
16.12.2009
Poruka
3
i ja imam isti problem, sve sam uradio kako pise, sve fino radi 100/sat
a sad nakon nekog vremena sivo za print i za SAVE
deinstaliram opet instaliram ali isto
odem promjenim datum za 3 mjeseca unazad i vidi čudo radi
ZNAČI KREK JE ...
ja sam riješio stvar da minjem datum na dan 1 instalacije i onda sve radi BP

Ipak VELIKO HVALA SERBIANFORUM je FANTASTIČAN kad ti nešto treba ili si u škripcu

poz. svima

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
32
Isti slučaj skinu odradio sve i lepo mi radio do skoro i vise nece sigurno je datumski tajmer ,nesto posle nekog vremena ga zaključa.Ovo sa promenom datuma mi nije bas najasnije ali deluje zanimljivo.Ja cu posto se ne usudjujem da diram registri bazu da preinstaliram particiju C i onda ispočetka

Član
Učlanjen(a)
16.12.2009
Poruka
3
ma netrebas datum u DOS-u micatisamo ovaj u widowsima, dolje desno ili gdje več imaš sistemsku traku, vratiš datum na dan blizu instalacije i onda pokreneš CDX4...
meni je to OK, ne koristim često CDR, pa on malo maknem daatum i odmah po završetku vratim

lp,V

Natrag