Šta je novo?

conQUIZtador

Član
Učlanjen(a)
03.03.2011
Poruka
73
conQUIZtador je srpska internet igrica. Igrica je polu strategija polu misaona. U igri postoje 3 igrača. U igri trebate zauzimati teritorije Srbije koja je podeljena na delove. Cilj igre je da pre kraja svih napada osvojite najviše poena. Na početku imate 20 000 zlata koje koristite za pomoći koje koštaju svaka po 1 000 zlata.
Svačija baza ima tri kule koje protivnik treba da uništi odgovarajući tačno na 3 pitanja. Ako obojica tačno odgovore ide bonus pitanje koje uvek ima veze sa brojevima. Ako opet igrači tačno odgovore onda ko je bio brži taj pobedjuje. Ako niko ne pogodi pobedjuje taj koji je bliže odgovorio. Igra se može igrati u kratkom i u dugom modu.
U kratkom modu kompjuter sam nasumično bira baze. Zatim se postavljaju 4 pitanja u vezi sa brojevima. Ko najbolje odgovori ima pravo na 2 teritorije. Ko je drugi 1, a ko je zadnji čeka sledeću šansu. Posle tih 4 pitanja se sve teritorije podele i kreće napadanje. Kod napadanja možete napasti samo teritorije s kojima ste povezani. Svaki igrač ima 3 napada i još jedan u kojem napada gde hoće. Kada se napadanje završi onda pobedjuje ko je imao najviše boda.
U dugom modu sami birate bazu, a teritorije osvajate tako što označite teritoriju koju želite (samo jedan može označiti jednu). Zatim ide pitanje sa 4 ponudjena odgovora. Birate tačan odgovor i ko je odgovorio tačno taj je dobio željenu teritoriju. Posle 6 biranja i odgovaranja ako ima nezauzetih teritorija onda idu bonus pitanja i samo onaj ko najbolje odgovori dobija teritoriju koju bira. Kada se sve podeli onda idu po 6 napada svakog igrača i igra je gotova. Kao i kod kratkog i u dugom bodovi odlučuju.
Svaki dan dobijate rank. On je označen ili mrtvačkim glavama ili zvezdama. Ako izgubite dobijate mrtvačku glavu, ako pobedite zvezdu.
Ako hoćete probajte igricu. Na google-u ili nekom drugom pretraživaču ukucajte conquiztador, zatim se registrujte ( besplatno ) i počnite da igrate.
;)
 
Top