cloudn't load plug in

Učlanjen(a)
11.09.2014
Poruka
38
Pozdrav, da li neko mozda zna,kada hocu da pustim video na fb, pojavi mi se cloudnt load plug in, koristim operu,probala sam i na mozilli ali ne radi?

UREDNIK
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
2.314
Najverovatnije problem sa flash plejerom.
Kod:
https://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/
Izabrati ovde odgovarajući za OS i browser koji koji se koristi.
Podesiti u operi ovako
opera3.png

i u mozilli ovako
fp-fire3.png

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.09.2014
Poruka
38
Hvala ti puno , ali nazalost meni se nece da instalira adobe flash player, preuzme mi se prvo McAfee Security Scan Plus i onda otvori internet explorer i kao pise nema interneta, da li postoji mozda neko drugo resenje?

UREDNIK
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
2.314
McAfee se moze odštiklirati pre preuzimanja...nema potrebe za njim.
E sad mozda ne bi bilo lose napisati koji OS koristiš i da li se problem javio na browserima sveze instaliranim ili si ih koristila već duze vreme,a sada nastao problem.
Probaj sa Chrome(on dolazi sa ugrađenim flash plejerom)pa vidi da li se javlja isti problem.

Učlanjen(a)
11.09.2014
Poruka
38
koristim windows hp ,a operu koristim vec duze vrijeme,problem se javio prije 5,6 dana

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.424
Crash-uje pligin,od flasf-a.Instaliraj Google Chrome,njemu ne treba flash.Ako bas ne zelis Chrome.Ako nemas na mozili Menu Bar,otvori ga pa udji u Help,pa potrazi komandu Troubleshooting information,klikni na tu komandu,pa kad izadje,sledeca stranica sa desne strane imas komandu Restart Refresh,klikni na to.Sacekaj da to odradi,osvezi ce Mozillu.Na desktopu ce ti se pojaviti ikonica Old Firefox,izbrisi je i pokrni ponovo Mozillu,ako hoces da ti Google bude pocetna strana,to sredi i pokreni bilo koji video ili na You Tube-u ili FB.

Natrag