Clixsense (najsigurnija zarada) 2013

Član
Učlanjen(a)
23.11.2012
Poruka
11
Clixsense ili ti najsigurnija zarada! Paid to Click Advertising at ClixSense
Clixsense je danas najsigurniji PTC sajt, koji garantovano isplacuje. Isplacuju cekom na kucnu adresu, na alertpay ili paypal. Minimalna isplata je $10 za standardne i $8 za premium clanove. Placaju za kliktanje reklama i dovodenje referala (takode dobijate i procenat kada vaš referal pocne da klikce). Postoji i nagradna igra ClixGrid, odnosno veliko polje podeljeno u male kockice, i svakodnevno se u tim kockicama krije do $5, znaci kada kliknete na neku kockicu, ako vas malo posluži sreca možete za jedan klik uzeti i do $5. Takode, kada se registrujete preko nekog dobijate bonus.


Po kliku zaradujete 0.001 do 0.02 dolara, dnevno imate do 20 linkova na koje možete kliknuti. Kada se pogleda ovo, zarada i nije nešto velika, ali ako imate 10 referala, a svaki od tih 10 referala bar po 2, vi cete mesecno dobijati oko $45, što je $540 godišnje. Dobra suma za 5 minuta posla dnevno. Naravno, što više imate referala, to je i veca zarada.
Nakon registracije preporucujem vam da instalirate i ClixSense toolbar, jer ce vam on prikazivati trenutnu zaradu, i izbacivati obaveštenja cim se pojavi neka nova reklama za kliktanje, tako cete biti u toku non stop.
I da ne zaboravim najvazniju stavku kod clixsensa a to su CLIXSENSE TASKOVI. Ovde mozete zaraditi zaista ogroman novac s obzirom da za jedan uradjeni zadatak koji kad se uvezbate kako se rade mozete i zmureci raditi xD mozete dobiti u proseku 0,03$. Ukucajte na youtube clixsense task i pogledajte kako se resavaju neki od taskova...


Ovo vam je link preko koga mozete da se registrujete na CLIXSENSE Paid to Click Advertising at ClixSense Registracije je besplatna
 
Član
Učlanjen(a)
15.05.2012
Poruka
31
Ovde cu postaviti samo sajtove koji su meni platili. To sto vam nude iznajmljivanje refova....shvaticete da se neisplati. Treba traziti direktne refove.

NeoBux: L'Innovation dans les Services de Paid-to-Click

Get Paid to Click, Take Surveys, Complete Tasks, Watch Videos at ClixSense

http://www.the-bux.net/?ref=chkojic

Incentria - What makes us different?

Clicksia - Paid To Click Ads

CashnHits : Cheap Advertising, High Quality Traffic

NAJBOLJE placa the-bux .... nije scam iako neki to tvrde....isplata je instant
 
Član
Učlanjen(a)
03.01.2013
Poruka
11


Ovdje je najsigurnija isplata a i moze lijepo da se zaradi.
 
Natrag
Top