Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Claudia Antist - Snaga prirodnih sokova

  • Začetnik teme Mr.Daky
  • Datum pokretanja
Mr.Daky

Mr.Daky

Cupidon
VIP
[h=1]Claudia Antist - Snaga prirodnih sokova[/h]:download:
Kod:
[/CENTER]
[h=1][URL="http://www.4shared.com/office/RaBFxGI5/Claudia_Antist_-_Snaga_prirodn.html"]Claudia Antist - Snaga prirodnih sokova[/URL][/h][CENTER]
 
S

sasho36

Član


Claudia Antist - Snaga prirodnih sokova : osvježavajući i zdravi sokovi od voća i povrća


.pdf

8.2 MbSvježi voćni sokovi puni su vitamina i minerala potrebnih organizmu za svakodnevno normalno funkcioniranje. Priručnik na detaljan način kroz dvjesto recepata objašnjava kako najoptimalnije iskoristiti svježe voće i povrće u raznim kombinacijama od voćnih i povrtnih sokova, frapea, osvježavajućih pića, pa sve do terapeutski sokova. Sadrži i tabelu hranjivosti voća i povrća i kazalo sastojaka.

Nahranite tijelo i um nektarom prirode.
Voćni sokovi bogati su vitaminima i mineralima koji organizmu daju energiju potrebnu da bismo u novi dan krenuli puni životne snage i optimizma. U doba zapakirane, obojene i konzervirane hrane, svježe iscjeđen sok neprocjenjiv je izvor zdravlja i okusa. Ovaj priručnik objašanjava kako dobiti ono najbolje iz voća i povrća koje nam nudi priroda: najbolje vrijeme za konzumiranje pojedinog voća, razne kombinacije, terapeutska svojstva, odabir i upotreba sokovnika... I još mnogo toga. U knjizi ćete pronaći:
sve što trebate znati o voću i povrću
kako provesti kuru za čišćenje na bazi sokova
200 recepata za dobivanje najboljih sokova

[HIDE-THANKS]

[/HIDE-THANKS]
 
Top