Šta je novo?

Citroen c4 problem sa jutarnjim paljenjem !

Član
Učlanjen(a)
02.06.2012
Poruka
1
Pozdrav svima na forumu ! Nadam se da je neko imao slican problem pa ce moci da mi prenese svoje iskustvo i samim tim mi pomoci da pronadjem kvar odnosno da se raspitam koliko bi me ova popravka mogla najvise kostati ! :) Moj problem je sledeci :
Pre neko jutro krenem ja na posao, sednem u moj citroen c4 1.6 16v ( benzinac ) upalim ga kad on kao da radi na tri klipa...samo da napomenem da sam svecice i bobinu menjao pre mesec dana....ugasi se, ja ponovo upalim a on opet kao na tri klipa da radi i ugasi se i tako sam ponovio postupak 3,4 puta i on nekako upali i smiri motor i nakon toga ceo dan nikakvih problema sa paljenjem.. Par dana sve je ok a zatim juce ponovo hladno jutro i on se opet isto ponasa ! Dakle cim je temperatura ispod nule on nece da upali normalno ! Ima li neko neki predlog ili neku ideju ?
 
Član
Učlanjen(a)
17.08.2012
Poruka
1
imao sam slican problem na renou menjao sam svecice i posle kraceg vremena pojavio se problem pri prvom startovanju kasnije sve normalno bacio sam dosta novca na kraju se ispostavilo da su svecice stradale
 
Top