Član
- Učlanjen(a)
- 16.12.2012
- Poruka
- 954
Repetitio est mater studiorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ako itko mrzi tuđu religiju tosi ti , znači ne voliš tuđe , automatski ne poštuješ Božju zapoved ne mrzi , a tu glumiš velkog vernikaEvo šta Bog govori drskim rugačima...
Isa 57:4 Kim se rugate? Na koga razvaljujete usta i plazite jezik? Niste li sinovi prestupnički, seme lažno?
Tise smatraš pravim , oprosti sudijo , samo sam htela reći da poštuješ Božju zapoved : Ne lažiPro 17:15 Ko opravda krivoga i ko osudi pravoga, obojica su gad Gospodu.
Evo šta piše najmudriji čovek na svetu...
Pro 1:7 Početak je mudrosti strah Gospodnji; ludi preziru mudrost i nastavu.
+
Pro 8:13 Strah je Gospodnji mržnja na zlo; ja mrzim na ponositost i na oholost i na zli put i na usta opaka.
=
Početak mudrosti = mržnja na zlo
Zamoliću Gospoda Isusa da ti prvo podari razum da bi potom pitao i da li je čovek odgovoran za konzumaciju jabuke koja se tretira 10-15 puta zavisno od mesta do mesta u Vojvodini ili paprike 3-4 puta ili krompira 3-6 puta ili luka,šargarepe,pšenice....severni deo više tretira a južni manje i unose se velike količine herbicida i pesticida pa Rusi vraćaju robu nazad a ti pominješ meso kao otrov a biljku ne,koji si ti glumac misliš NEČISTO a govoriš NEZDRAVO.
Znamo,zato i kažem da vi nikad nećete jesti meso.
Bože dragi kakva ti postavljaš glupa pitanja , jasam već jednom na ovom formu odgovorila , kome god ja poželim zlo nekse meni dogodi
Štose tiče zdravlja , u pravu si , ali nije zabranjena"Ko je odgovoran za ubistvo čoveka ( odnosno miliona ljudi u svetu ) koji su doživeli moždani udar ili šlog jedenjem svinjskog mesa?"
Štose tiče zdravlja , u pravu si , ali nije zabranjena
http://www.performprocess.com/blog-1/articles/