ČISTA i NEČISTA HRANA (3.Mojs.11) - Da li i dalje važi za Hrišćane?

Član
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poruka
954
Evo šta Bog govori drskim rugačima...

Isa 57:4 Kim se rugate? Na koga razvaljujete usta i plazite jezik? Niste li sinovi prestupnički, seme lažno?

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Evo šta Bog govori drskim rugačima...

Isa 57:4 Kim se rugate? Na koga razvaljujete usta i plazite jezik? Niste li sinovi prestupnički, seme lažno?
Ako itko mrzi tuđu religiju tosi ti , znači ne voliš tuđe , automatski ne poštuješ Božju zapoved ne mrzi , a tu glumiš velkog vernika

Član
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poruka
954
Već sam Vam pisao šta je početak mudrosti...

Evo šta piše najmudriji čovek na svetu...

Pro 1:7 Početak je mudrosti strah Gospodnji; ludi preziru mudrost i nastavu.

+

Pro 8:13 Strah je Gospodnji mržnja na zlo; ja mrzim na ponositost i na oholost i na zli put i na usta opaka.

=

Početak mudrosti = mržnja na zlo

I upitah Vas...

Poštovana antonijadz,

Da li Vi mrzite zlo? Ili mrzite dobro?

Ali niste našli za shodno da mi odgovorite.

Odgovorite mi na ovo pitanje i imaćete odgovor na svoje pitanje koje ste mi postavili.

A ako nemate još uvek nikakav odgovor, onda to znači da nemate još ni početak mudrosti.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Zamoliću Gospoda Isusa da ti prvo podari razum da bi potom pitao i da li je čovek odgovoran za konzumaciju jabuke koja se tretira 10-15 puta zavisno od mesta do mesta u Vojvodini ili paprike 3-4 puta ili krompira 3-6 puta ili luka,šargarepe,pšenice....severni deo više tretira a južni manje i unose se velike količine herbicida i pesticida pa Rusi vraćaju robu nazad a ti pominješ meso kao otrov a biljku ne,koji si ti glumac misliš NEČISTO a govoriš NEZDRAVO.

Pogrešan odgovor na pitanje.

Evo ponovo:

"Ko je odgovoran za ubistvo čoveka ( odnosno miliona ljudi u svetu ) koji su doživeli moždani udar ili šlog jedenjem svinjskog mesa?"

Znamo,zato i kažem da vi nikad nećete jesti meso.

Nerazumna konstatacija, jer je Bog u raju i ljudima dao da jedu samo biljke, a ne meso.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Već sam Vam pisao šta je početak mudrosti...

I upitah Vas...

Ali niste našli za shodno da mi odgovorite.

Odgovorite mi na ovo pitanje i imaćete odgovor na svoje pitanje koje ste mi postavili.

A ako nemate još uvek nikakav odgovor, onda to znači da nemate još ni početak mudrosti.
Bože dragi kakva ti postavljaš glupa pitanja , jasam već jednom na ovom formu odgovorila , kome god ja poželim zlo nekse meni dogodi
Koje veći vjernik ,i mudriji tobi prepustila svome BOGU KRISTU
Kad smo već kod mudrosti ,i pitanja dali vjerujete daje KRIST BOG ,ili nešto drugo
Pozdrav budi mudar po KRIST , a ne po Jeleni

"Ko je odgovoran za ubistvo čoveka ( odnosno miliona ljudi u svetu ) koji su doživeli moždani udar ili šlog jedenjem svinjskog mesa?"
Štose tiče zdravlja , u pravu si , ali nije zabranjena

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Štose tiče zdravlja , u pravu si , ali nije zabranjena

Pa apostol Pavle kaže "sve mi je dopušteno, ali nije sve na korist"

Drugom rečju - Bog te neće zaustaviti da odeš na krov zgrade i skočiš dole, ali je pitanje koliko će ti to koristiti.

Nemoj skočiti, jer ima još toliko štošta lepo što u životu treba istražiti, i planina na koje se treba popeti, a i priroda nam nudi sve blagoslove na tom putu.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Poslednja izmena:
Natrag