Čišćenje kućišta računara

Učlanjen(a)
13.11.2015
Poruka
73
Nije bitno da li je siva ili bijela, bitno je da je termalna pasta, svaka ozbiljnija radnja ih ima i kostaju od 500 kinti pa na vise!

Sent from mTalk
 
Učlanjen(a)
02.06.2015
Poruka
190
Dva puta godišnje detaljno čišćenje. Samo za vešte i iskusne korisnike. Skidanje i otvaranje napajanja. Detaljno čišćenje ventilatora. Zatim skidanje svih ventilatora sa kućišta. Podmazivanje ležajeva pomoću grafitne masti i na kraju skidanje hladnjaka sa procesora. Skidanje i ventilatora sa hladnjaka. Dobro očistiti procesor pomoću papirne maramice tako da se vide sva slova na njemu. Nikakvi komprimovani vazduh vam ne treba. Sve što vam treba je termalna pasta. Na vama je izbor koju ćete uzeti. Jedna traje i za 25-30 korišćenja.
 
Активиста
Učlanjen(a)
25.02.2012
Poruka
2.845
Najjednostavnije, poskidati delove, kuciste oprati, ostale komponente dok se cedi voda iz kucista ocistiti cetkicom i alkoholom, meni treba 15-ak minuta mesecno, sto mu dodje oko 3h godisnje.
Jer nije poenta da se nagomila kilo prasine, onda dzaba cistite.
I ko kaze da je ciscenje prasine zenski posao... :beee:
 
Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272
kad smo kod paste silver artic 5 mnogi preporučuju

Ja ti ne bih preporucio artic silver 5 ili slicne paste na bazi metala jer ako padne na plocu ili ode u soket(Za one koji preteruju)ode maticna ili procesor!
Ja koristim noctua nth1 zadovoljan sam sa njom a i ne mora se posebno paziti pri nanosenju!
 
Natrag
Top