Upada ciga u kafanu i jos sa vrata ... castim sve prisutne!! Sta je cigo sto si tako veseo pita ga barmen. Pa ozenio mi se stariji sin.. odgovara veselo ciga. Pa kakva je mlada pita barmen.. a ciga ce plavusa, rasna, sisata, guzata, jebo je ja, je.. je stariji, je.. je srednji, je.. je mladji pa cak i najmladji Perica.
Posle nekog vremena eto cige opet veslog u kafani i cascava prisutne. Ko se sada ozenio cigo pita ga barmen ... pa srednj odgovara ciga. A kakva je mlada pitaju.. Crnka, rasna, sisata, guzata, je.. je ja, je.. je stariji, je.. je srednji, je.. je mladji pa cak i najmladji Perica.
Nema cige skoro mesec dana...i jednog dana ulazi sav pokunjen u kafanu i prisavsi sanku barmen ga pita.. sto si tako tuzan cigo... ma ne pitaj me nista, nego daj mi jednu ljutu. Na insistiranje barmena .. ciga rece da je tuzan zato sto mu se udala cerka. Pa to nije za tugu vec za slavlje kaze mu barmen. Pa nije bas tako .. udala se za crncugu. Prvo je poje.. mene pa onda starijeg, pa srednjeg, pa mladjeg, a najmladji Perica je preminuo...