Chrome ne radi.. Pomozite mi!

Član
Učlanjen(a)
12.11.2011
Poruka
14
Kad god pokrenem Chrome, ovako mi izbaci:

C:\Windows\system32\SHUNIMPL.DLL is either not designed to run on Windows or it contains an error. Try installing the program again using the original installation media or contact your system administrator or the software vendor for support.

Moze li ko da mi pogne?

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.095
Ides na start u box kucas cmd, desni klik run as administrator, pa kucas komandu sfc /scannow. Mozes da uradis i skeniranje sa malwarebytes, za slucaj da je tako ostecen fajl, ili da probas da odradis update sistema.

Član
Učlanjen(a)
12.11.2011
Poruka
14
Ovako, ocistila sam sa Malwarebytes i nista,opet mi isto izbaci, drugo sam uezala cclenerom,i opet nista, trece sam izbrisala chrome i ponovo instalirala i opet nece.

Pise mi sada ovako: (kada sam uradila komandu)

'sf' is not recognized as an internal or external command operable program or batch file.

c:/windows/system32>....je li tu idem opet sfc/scanow?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272
Ovako, ocistila sam sa Malwarebytes i nista,opet mi isto izbaci, drugo sam uezala cclenerom,i opet nista, trece sam izbrisala chrome i ponovo instalirala i opet nece.

Pise mi sada ovako: (kada sam uradila komandu)

'sf' is not recognized as an internal or external command operable program or batch file.

c:/windows/system32>....je li tu idem opet sfc/scanow?

Kao prvo progutala si jedno slovo neko nam je bio gladan! :oopss:
Kao drugo znaci otvoris Cmd kao administrator i kucas sfc /scannow posle sfc sa razmakom!
To bi izgledalo ovako!

Cmd.PNG

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.095
Da li je pronaslo neki osteceni fajl?
Ukoliko jeste pronaslo ali nije moglo da popravi, ubaci instalacioni disk sa windows 7 sp1 i probaj ovom komandom:
sfc /scannow /offbootdir=d:\ /offwindir=d:\windows
Zameni samo d: sa slovom kojim je oznacen dvd rom.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272
Nece, opet isto pokazuje.

Hvala na pomoci.

Probaj ovako skini i instaliraj revo uninstaller program!
Pa sa njim deinstaliraj taj crome posle toga procesljaj komp sa CCleanerom
i u okviru revoa ima opciju junk clean i sa time par puta!
Restartuj komp i skini drugi crom pa probaj!
Ako ni to ne pomogne javi pa da idemo dalje!

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Ako ne uspe ovo sto ti je TorngandWarf predlozio,onda isto ubaci CD od OS-a i podesi ga u BIOSU kao da hoces da podignes sistem,ali umesto instala imas naredbu ispod za Repair sistema pokreni to i traje kratko,a vratice ti taj DLL fajl koji je slucajno sa necim izbrisan.

Natrag