Šta je novo?

Chrome i Youtube - audio lag

Učlanjen(a)
24.10.2014
Poruka
124
Imam Chrome instaliran, sistem je Windows 10 Pro X64 i od kad sam ubacio Threshold 2 update krenuli su da se javljaju problemi prilikom gledanja klipova na YT. Naime, kada pustim neki klip zvuk secka, krci na odredjen trenutak. Kada gledam klipove na nekom drugom sajtu tih problema nema, samo na YT. Probao sam da povecam audio buffer, u playback devices probao sa 16 bit DVD kvalitet, ugasio flash player plugin u chrome ali nista od toga nije pomoglo. Cak sam i Firefox instalirao i imao isti problem. Zvucnici rade odlicno, preko Aimp-a nema nikakvih smetnji samo YT. Jel se susreo jos neko sa ovim problemom i postoji li neko resenje?
 
Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272
Imam Chrome instaliran, sistem je Windows 10 Pro X64 i od kad sam ubacio Threshold 2 update krenuli su da se javljaju problemi prilikom gledanja klipova na YT. Naime, kada pustim neki klip zvuk secka, krci na odredjen trenutak. Kada gledam klipove na nekom drugom sajtu tih problema nema, samo na YT. Probao sam da povecam audio buffer, u playback devices probao sa 16 bit DVD kvalitet, ugasio flash player plugin u chrome ali nista od toga nije pomoglo. Cak sam i Firefox instalirao i imao isti problem. Zvucnici rade odlicno, preko Aimp-a nema nikakvih smetnji samo YT. Jel se susreo jos neko sa ovim problemom i postoji li neko resenje?

Prvo proveri koju verziju Win 10 imas!
U search otkucaj winver i lupi enter!
U nekom starijim verzijama je to znalo da se desava u Beta fazi!
Probaj mozilu ja nisam imao problema sa njom u win 10!
 
Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
4.255
Bilo je još pritužbi sličnih tvojim problemima. Nakon upgrade došlo je do brisanja određenih drajvera.
 
Učlanjen(a)
24.10.2014
Poruka
124
Prvo proveri koju verziju Win 10 imas!
U search otkucaj winver i lupi enter!
U nekom starijim verzijama je to znalo da se desava u Beta fazi!
Probaj mozilu ja nisam imao problema sa njom u win 10!
Verzija je 1511 (build 10586.29), zadnji build za sve korisnike. Napisao sam vec da se problem javlja i kod Firefox-a. Sa build-om 10240 je sve radilo super.
 
Učlanjen(a)
24.10.2014
Poruka
124
Problem je nestao nakon instaliranja ovog azuriranja (KB3124200).
nqbdpi.png
 
Top